sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Liga lu' Lică. CSM Câmpina - Petrolistul Boldeşti 1-0

Marcator: Nincă 65.
CSM Câmpina: Panaite - Olteanu (55 C. Nicolae), Nistor, Popa, Nincă - Yao, Bridinel, Burloiu (79 Hromei), Nae - Ilioiu (cpt) (61 Conac), Puchea. Rezerve neutilizate: Nuță - Vintilă, Codreanu, Dr. Gheorghe. Antrenori: Victor Roșca (principal), Robert Stoica (secund).
Petrolistul Boldești: Marinică - Cioc, D. Petre, C. Ionescu, Stanciu (76 Petrescu) - Bădu (63 Pipoș), Pantilimonescu, G. Bociu (68 Costache), Ene - Micu, Lișiță. Rezerve neutilizate: A. Petre - E. Ionescu, Dumitrache, Rădulescu. Antrenor: Marian Ilie.
Cartonașe galbene: Olteanu 22, Popa 24, Nincă 56, Yao 59, Conac 79, Nae 82, Panaite 90+4 - Bădu 26, Cioc 47, Petrescu 80.
Arbitri: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli) - Louis Oprescu (Ploiești), Stelian Mălăroiu (Puchenii Moșneni).
Observator: Viorel Badea (Ploiești).
Derby-ul ultimei etape a turului campionatului județean s-a ridicat la nivelul așteptărilor doar în repriza secundă. Până la pauză a fost mai mult o luptă surdă la mijlocul terenului cu foarte puține ocazii la cele două porți. În schimb, după pauză, câmpinenii au intrat ceva mai determinați pe teren, au forțat mai mult și golul a venit în minutul 65, șut splendid al lui Nincă, din colțul suprafeței de pedeapsă, lateral stânga, mingea poposind în colțul lung al porții lui Marinică.
După gol, boldeștenii au forțat revenirea, dar s-au lovit de intervențiile de senzație ale portarului Panaite (foto dreapta). Și totul a culminat apoteotic cu apărarea de către Panaite a penaltyului din ultimul din cele patru minute de prelungire. De la agonia unei iminente egalări, la extazul victoriei a fost doar o paradă a lui Panaite și toate cele trei puncte rămân - meritat! - în contul CSM-ului.
Cu această victorie, CSM-ul iernează la gura sobei cu gândul la câștigarea campionatului județean și promovarea în Liga a III-a pe cont propriu, în condițiile în care o dorită, dar destul de greu realizabilă fuziune cu Unirea pare din ce în ce mai puțin probabilă. Și poate e mai bine așa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu