miercuri, 21 noiembrie 2012

”Don Lică” începe să răspundă, indirect, unor întrebări de pe acest blog!

Pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Prahova a apărut proiectul Statutului! Am considerat că apariția acestui proiect este un răspuns indirect la unele dintre întrebările pe care le-am postat zilele trecute și adresate președintelui AJF. Salut apariția acestui proiect, pe care vă invit să-l vedeți aici.
Sunt foarte multe semne de întrebare pe care le ridică acest proiect. Și tocmai, în spiritul transparenței pe care măcar în prejma alegerilor vrea s-o promoveze ”Don Lică”, trebuie să clarifice public următoare aspecte:
1. Alegerile din 14 decembrie vor avea loc după prevederile acestui proiect de statut, dacă acesta va fi aprobat înainte de desfășurarea procedurii propriu-zise de alegeri?
2. De ce în toate statutele celorlalte asociații județene din România, printre condițiile prevăzute pentru candidatura la funcția de președinte figurează necesitatea de a fi îndeplinit pentru o perioadă de 4 ani una dintre funcțiile de președinte, vicepreședinte sau președinte al unei comisii a AJF, FRF sau LPF și doar la Prahova se precizează că trebuie să fie vorba de un mandat neîntrerupt?
3. De ce prin proiectul statutului se interzice candidatura la funcția de președinte sau vicepreședinte a oricărei alte persoane, în afara celor care au fost minim 4 ani (neîntrerupți) președinte, vicepreședinte sau președinte al unei comisii a AJF, FRF sau LPF?
4. De ce trebuie să se știe la secretariatul AJF-ului cu 6 luni înaintea Adunării Generale persoana care poate reprezenta fiecare structură sportivă?
Și ar mai fi multe întrebări, dar, deocamdată, mă mulțumesc cu răspunsurile la aceste întrebări!

4 comentarii:

  1. S-a facut de tot rahatul, pt ca tentativa asta de statut are atatea idiotenii in ea incat nici prietenii lui nu le vor accepta

    RăspundețiȘtergere
  2. In Telegraful de Prahova de azi apare un material din care reiese ca si celebrul personaj Teo vrea sa candideze la postul lui Don Lica. Cred ca vrea sa ne demonstreze ca se poate si mai rau decat e acum cu Crangasu! Cu trecutul lui Teo poate doar sa-i dea lectii lui Lica!
    anti-Don P.Lica

    RăspundețiȘtergere
  3. Caragiale este mic pe langa don Lica. Pentru a-si pastra scaunul merge din ridicol în ridicol. Acel proiect de Statut este o ofensă adusă celor care se ocupă de destinele echipelor din judeţ şi care sunt afiliate la AJF. Ei plătesc pe cei din conducerea AJF-ului şi ei nu au dreptul să candideze. Incredibil. Eu îţi plătesc salariul şi tu mă dai afară. Cred că a mers prea departe şi prea mult îşi bate joc de aceşti oameni. probabil că odată vor realiza şi dânşii acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  4. Din felul in care procedeaza, dau dovada de faptul ca cei din conducerea AJF-ului se cred atotputernici. Sunt avizi dupa mentinerea scaunelor si confunda AJF-ul cu preopria lor feuda. Cad din lac in put in disperarea lor de a ramane neclintiti din functii. De ce oare?

    RăspundețiȘtergere