joi, 29 noiembrie 2012

În sfârșit, Don Lică răspunde!

Alegerile la AJF Prahova au fost... revocate!
Astăzi, pe site-ul AJF Prahova a apărut un comunicat, care sună astfel:
Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a decis, în şedinţa de astăzi, în unanimitate de voturi, revocarea deciziei de a organiza alegeri pentru funcţiile de Preşedinte şi Vicepreşedinte în şedinţa Adunării Generale din 14 decembrie. În Adunarea Generală programată la această dată se va discuta şi aproba, aşa cum este prevăzut, noul Statut al AJF Prahova, urmând ca alegerile să se desfăşoare, după aprobarea sa, în viitoarea Adunare Generală, în conformitate cu prevederile aprobate. Decizia a fost luată, la propunerea reprezentanţilor cluburilor, în acest for de conducere, tocmai pentru a se evita toate speculaţiile privind aceste alegeri, apărute în ultimele zile, AJF nedorind nici implicarea politicului în fotbal, aşa cum se menţionează pe unele canale media, nici să dea prilejul unor speculaţii privind oportunitatea şi timpul redus de organizare a acestor alegeri, importante pentru fotbalul judeţean prahovean, judeţul nostru reprezentând, foarte probabil, cea mai importantă structură fotbalistică judeţeană din ţară.
Aș fi curios, dacă ni se poate spune, care sunt cluburile ai căror reprezentanți au cerut Biroului Executiv revocarea alegerilor! Dacă are Don Lică această mărinimie... Ar fi atât de multe comentarii, dar... Deocamdată, consemnez doar amânarea alegerilor. Nu se știe pentru când și, probabil, nici pentru... cine!

2 comentarii:

  1. ABERANT! Decizii luate ca la radio șanț, adică după bunul plac al lui don Lică, cu încălcri grave ale Statutului. Statutul și legislația în vigoare, prvede că ordinea de zi a unei adunări generale nu poate fi schimbată de birou, comitet, etc. executiv. El poate propune adunării generale ca să se schimbe ordinea dezi. Nu ne mai miră nimic, căci tot a făcut don Lică cu organizarea acestor alegeri este în afara Statutului. Pur și simplu își bate joc de asociațiile sportive.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol--fotbali-537-ti-cu-duble-legitimari-la-fintas,12968.html

    RăspundețiȘtergere