luni, 7 iulie 2014

Daniel Chiriţă nu s-a prezentat la procesul cu Biziniche

În urmă cu aproximativ o lună, dezvăluiam situaţia ridicolă în care s-a expus un fost jucător important al formaţiei Petrolul Ploieşti, Daniel Chiriţă, care a ajuns să fie acţionat în instanţă de firma fostului arbitru divizionar ploieştean Gheorghe Biziniche, după ce nu a achitat contravaloarea terenului sintetic. Detaliile întregului scandal le găsiţi aici.

Pe 27 iunie a fost termen în acest proces, dar iată ce s-a întâmplat la acest termen: "La termenul stabilit, pârâtul nu s-a prezentat, pe motiv ca nu ar fi primit citaţia. Cum să interpretezi o faptă ca asta?
Avocata lui, care a depus întâmpinare şi care este şi cea mai bună prietenă a lui, îşi desfăşoară activitatea în Baroul Prahova, unde merge aproape zilnicş i nu a avut curiozitatea să ceară măcar termenul. Nu a avut timp deoarece merge peste tot cu el. A fost şi anul trecut şi anul acesta la Campionatul Mondial al Artiştilor de la Moscova. În opinia mea este doar un tertip avocăţesc pentru a mai trage de timp, pentru că aşa cum eu am primit citaţia, nu aveau cum să nu o primească şi ei, mai ales că au acasă o cutie poştală de un metru cub! Să vedem ce urmează, dar sunt mâhnit că astfel de trucuri pe care în fotbal le mai puteam înţelege sunt duse şi în faţa unei instanţe de judecată", ne-a declarat Gheorghe Biziniche (foto).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu