miercuri, 16 iulie 2014

Primele amicale ale Fortunei, sub semnul incertitudinii!

Foamea de fotbal atât a jucătorilor de la Fortuna Poiana Câmpina, precum şi a iubitorilor fotbalului din Câmpina şi împrejurimi este foarte mare, cu toţii aşteptând primele meciuri amicale. Iniţial, se anunţase că primele meciuri amicale vor avea loc pe 20 iulie, cu Astra II Giurgiu, şi pe 23 iulie, cu formaţia Conpet Ploieşti.
Astăzi, preşedintele clubului Fortuna, Virgil Munteanu, ne-a declarat că "ambele meciuri sunt sub semnul incertitudinii, fiind - din păcate - foarte mari şanse ca ele să nu aibă loc. Astra II ne-a anunţat că nu poate onora invitaţia, motivând că nu au suficienţi jucători în lot, iar Conpet Ploieşti ne-a transmis că nu mai doreşte să joace acest amical tot din cauza problemelor de efectiv. În aceste condiţii, pentru duminică, împreună cu antrenorul Eusebiu Tudor am stabilit că va avea loc doar un joc-şcoală, făcând eforturi pentru a găsi pentru data de 23 un adversar".
În măsură în care se va găsi un adversar sau vor apărea noutăţi în programul jocurilor amicale ale Fortunei, vă voi ţine la curent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu