miercuri, 12 august 2015

Avancronică "Liga lu' Lică". Găzarul Surani - FC Băneşti

În etapa inaugurală a noului sezon din "Liga lu' Lică" este o partidă aflată sub semnul incertitudinii. Este vorba de partida dintre Găzarul Surani şi FC Băneşti. Mai întâi, s-a spus că formaţi Găzarul Surani va ceda locul său formaţiei nou-înfiinţate CSM Ploieşti. Apoi, s-a renunţat la această idee, dar oficialii formaţiei din Surani au început o serie de demersuri pentru amânarea partidei, discutându-se mai întâi în acest sens cu oficialii echipei din Băneşti. "Cei de la Surani au discutat cu noi să amânăm meciul, pentru că au nu ştiu ce festival sau sărbătoare în comună. Noi nu am fost de acord, din principiu. Pe de o parte, aşteptăm începerea noului campionat, în care vrem să păşi cu dreptul, dar pe de altă parte, este adevărat, parcă ar mai fi fost bună încă o săptămână de pregătire", a declarat pe marginea acestui subiect antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi (foto).
Găzarul Surani şi FC Băneşti s-au întâlnit în returul trecutei ediţii de campionat, pe 10 aprilie 2015, băneştenii impunându-se la Bălţeşti, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Iancu, Dobrinoiu (2), Negreanu.
În perspectiva meciului de debut în noua ediţie de campionat, antrenorul formaţiei băneştene, Ion Burchi, a mai declarat:
"Primul joc din campionat este întotdeauna dificil, pentru că toată lumea vrea să pornească bine, mai ales atunci când joacă pe teren propriu. Eu consider că partida noastră nu are un un favorit! Noi trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate, să fim concentraţi, pentru că din punct de vedere al lotului, suntem superiori adversarului. Ne dorim foarte mult o victorie!"

2 comentarii:

  1. Vlad Robert(mojo)13 august 2015 la 10:11

    Si cum spuneam doar simple speculatii ale presei ca echipa Gazarul Surani va ceda locul altei echipe ;)

    RăspundețiȘtergere