marți, 4 august 2015

Băcioiu a plecat în Belgia

Conducătorii formaţiei FC Băneşti s-au văzut puşi într-o postură nu tocmai plăcută de către unul dintre jucătorii importanţi din echipa pregătită de Ion Burchi. Este vorba de Andrei Băcioiu (foto), care după ce la antrenamentul de joi a participat şi s-a pregătit fără probleme, sâmbătă, la meciul amical de la Cornu nu a mai venit, colegii săi aflând de la familia sa că a plecat în Belgia!
"Este păcat că a procedat aşa. Nu ne-am fi putut opune dacă jucătorului îi este mai bine în altă parte, dar în condiţiile în care noi am fost întotdeauna corecţi faţă de el, cred că meritam acelaşi tratament şi ceva mai mult respect.
Nu ştie nimeni când a plecat, dacă mai vine, ce are de gând, dar aceasta a fost alegerea lui", a spus antrenorul Ion Burchi despre "dezertarea" elevului său.

2 comentarii:

  1. oare chiar ati fost corecti???dd

    RăspundețiȘtergere
  2. aha uite cum acest club ravnit de toti fotbalistii de valoare din prahova se imbogateste de pe urma unui jucator care trebuia sa-i spuna lui covrig ca pleaca poate facea jumi juma cu acest covrigel care stie numai sa profite de urma la toti copii

    RăspundețiȘtergere