vineri, 14 august 2015

Slovenul Slavko Vincic arbitrează partida Astra - AZ Alkmaar

Prima manşă a play-off-ului Europa League, care va avea loc pe 20 august, va cuprinde şi partida Asra Giurgiu - AZ Alkmaar. Jocul de la Giurgiu, care va începe la ora 21.00, va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia, formată din Slavko Vincic - Bojan Ul, Andraz Kovacic - Dragoslav Peric, în vreme ce observatorii întâlnirii au fost desemnaţi danezul Jorn West Larsen - pentru arbitraj, şi irlandezul Patrick McGrath - pentru joc.
Slavko Vincic (foto) s-a născut pe 25 noiembrie 1979 şi se află pe lista FIFA din anul 2010. A arbitrat la Campionatul European Juniori sub 17 ani din Slovacia 2013 (unde a condus semifinala Rusia - Suedia 0-0, 10-9, după lovituri de departajare). Nu a mai arbitrat nici una dintre cele două echipe, dar a mai fost în România, anul trecut, pe 14 noiembrie, atunci când a condus la Bucureşti amicalul
România - Danemarca 2-0. Precedentul meci internaţional condus de Vincic a fost pe 28 iulie anul acesta, în turul al III-lea preliminar al Champions League, Midjylland - APOEL Nicosia 1-2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu