miercuri, 2 aprilie 2014

Cupa României. Tricolorul Breaza - CS Păuleşti 0-2

Drumul pentru Tricolorul Breaza în Cupa României s-a oprit, în această după-amiază. În fața unui public ceva mai redus, fiind o zi lucrătoare, echipa brezeană a dat piept cu formația din Păulești în optimile Cupei României.
Meciul a fost început mai bine de păuleșteni care au și deschis scorul în minutul 15. A urmat o perioadă mai echilibrată care a domnit pentru tot restul reprizei, pentru ca în cea de-a doua parte jocul să devină unul mult mai spectaculos. Ocaziile mai mari în cea de-a doua parte au aparținut jucătorilor formaţiei gazdă, care, prin Vișan și Negotei au ratat două mari ocazii de a egala, pentru ca în minutele de prelungiri păuleștenii să marcheze un gol al doilea care contează doar pentru statistică. Jocul a fost, totodată, un bun prilej pentru Marius Vișan de a vedea la lucru și jucătorii mai puțin folosiți în acest retur, dar și un ultim test înainte de partida deosebit de importantă de duminică, cu Fortuna II.
Tricolorul Breaza a jucat în formula: Ivan (46 D. Constantin) - Piciorea (20 Fl. Voinea), Cazan, Nica, Basma - Vișan, Cojocaru (72 Duricu), Brânzea (cpt), Negotei - Șovăială, Iordache (46 Urdea).
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

3 comentarii:

  1. Salut.Ce meci echilibrat a-ti vazut mai fratilor,ca daca aveau cei de la Paulesti 5-0 la pauza era putin,iar in repriza a doua ne-am mai revenit putin si am mai echilibrat jocul,dar tot ei au avut mai mult ocazii.Trebuie sa recunoastem ca au fost mai buni,la noi doar Visan si Negotei ce joaca,restul.....Era sa uit de tusierul de la tribuna a doua, "Domnule Marean " l-a " laudat si urat de bine " toata lumea si gazdele si oaspetii,o puscarie de arbitru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, si acum de ce sa aruncam cu noroi? E o simpla infrangere, Cupa era oricum pe planul al doilea pentru noi. Ce-i drept cei de la Paulesti au fost mai buni dar am avut si noi momentele noastre favorabile si daca egalam in repriza a doua zic si eu la fel, ca nu se supara nimeni. Meciul de duminica o sa fie crucial, ca iar le da Stancioiu jumatate de echipa celor de la Fortuna II. Daca batem pe Fortuna II e ca si cum ne-am fi calificat de 10 ori, daca nu ne taiem singuri craca de sub picioare. Forza Breaza

      Ștergere
  2. Tricolorul - Fortuna2 2-0

    RăspundețiȘtergere