sâmbătă, 5 aprilie 2014

Liga a 3-a. FCM Târgovişte - CSM Câmpina 0-3

CSM Câmpina a jucat ieri după-amiază la Şotânga, în faţa formaţiei FCM Târgovişte de care a trecut clar, scor 3-0, prin "dubla" lui Ad. Ilie (foto) şi golul lui Nae, toate reuşitele fiind consemnate încă din prima repriză. După pauză, nu s-a mai jucat nimic, echipa lui Daniel Chiriţă dominând din pounct de vedere tactic disputa, în vreme ce târgoviştenii - deşi aspru certaţi de antrenorul lor în pauză - nu au putut mai mult... A fost un bun prilej ca la formaţia câmpineană să-şi facă debutul într-un meci oficial şi Sică Dumitrescu, fiul fostului mare internaţional Ilie Dumitrescu.
CSM Câmpina a jucat la Şotânga în formula: Bica - M. Tudor, Ciobanu, V. Sandu, Dobrinoiu - Băcioiu, Puchea, Ilioiu, N. Popescu - Ad. ILie, D. Nae. Au mai jucat: Burloiu, Teleoacă, Bencea, S. Dumitrescu.

2 comentarii:

  1. In ciuda unor probleme sensibile si de "continut",jucatorii sau pregatit foarte bine toata saptamina premergatoare meciului,DANIEL CHIRITA cautind sa lucreze pentru COEZIUNEA si ATITUDINEA GRUPULUI.Din fericire aceste lucruri au fost DETERMINANTE in acest meci,in plus mijlocasii au dat cursivitate jocului facind foarte bine legatura intre compartimente.Un joc in ansamblu bun,victoria prin cele trei goluri venind inca din prima repriza,cind am reusit poate cea mai buna repriza de la inceputul returului.Jucatorul meciului a fost"ECHIPA"care a reusit sa dea dovada de profesionalism si caracter in incercarea de a demonstra "VALOAREA GRUPULUI.Capitanul de echipa SANDU VALENTIN impreuna cu echipa,merita toata increderea noastra,si suntem siguri ca evolutiile lor vor fi in crestere.Dir.sportiv VALERIU NICOARA

    RăspundețiȘtergere
  2. ASOCIATIA SUPORTERILOR CSM CAMPINA ..................MULTUMESC
    . PS CHIRU .ORI ORI , OORI CE PICA?




    - MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere