duminică, 13 aprilie 2014

Liga B Prahova. Tricolor Varniţa - CSC Poiana Câmpina 7-2

Jucătorii formaţiei CSC Poiana Câmpina au avut o deplasare lungă la Varniţa, de unde s-au întors nu numai cu tolba plină de 7 goluri, dar şi cu multe probleme. Stoian a fost grav lovit la ochi, cu gheata de un adversar, încă din minutul 2, dar arbitrul Mihai Vizitiu probabil că s-a speriat de o măsură drastică împotriva gazdelor şi a preferat să dea doar un "galben".
În plus oficialii formaţiei CSC Poiana Câmpina acuză că nu mai puţin de trei dintre golurile gazdelor au fost marcate din ofsaiduri flagrante. "Ne-au lovit, cu şi mai ales fără minge, au pus o presiune extraordinară pe noi şi pe arbitri. Din păcate, arbitrii au cedat şi ne-au dezavantajat în numeroase rânduri. Nu vrem să câştigăm noi seria, dar vrem doar să putem juca fotbal oriunde mergem! oricum, repriza a doua am dominat-o clar, am făcut chiar spectacol, mai ales prin G. Mihai, iar spectatorii chiar ne aplaudau la final", ne-a declarat un oficial al oaspeţilor.
Ambele goluri ale echipei din Poiana Câmpina au fost marcate de Nedelcu, iar componenţa echipei a fost următoarea: Popa - Mosor, Stoian, Panac, Sim, G. Mihai, Bârligă, Nedelcu, Plumb, Fulgeanu, Manolache.

2 comentarii:

  1. Chiar nu va este rusine? Sunteti magari ptr ceea ce a- ti declarat. Cum v-a furat arbitrii? Cum s-au dat 3 goluri din offside cand 6 goluri au fost marcate de echipa din Varnita prin suturi de la distanta. Ar trebui sa le multumiti atacantilor adversi ca au ratat 6 ocazii singuri cu portarul. Iar de lovit sunteti nesimtiti a foat o singura faza cand capitanul de la Varnita a avut un gest necontrolat dar atat in comparatie cu ceea ce ati facut voi in meciul tur cand ati lovit ati scuipat si ati injurat ca la usa cortului drept dovada mesajul pe care l-a primit antrenorul gazdelor dupa meci de la capitanul celor de la poiana campina prin care ne felicita ptr faptul ca am fost caractere si nu ne-am razbunat ptr ceea ce au facut ei in tur. Dar o echipa care pierde categoric cu 7-2 isi cauta scuze penibile. Ar trebui sa va vedeti de jocul vostru ptr ca sincer sa fiu sunteti cea mai slaba echipa cu care am jucat. Deci ciocul mic 7-2.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu va este rusine? Sunteti magari ptr ceea ce a- ti declarat. Cum v-a furat arbitrii? Cum s-au dat 3 goluri din offside cand 6 goluri au fost marcate de echipa din Varnita prin suturi de la distanta. Ar trebui sa le multumiti atacantilor adversi ca au ratat 6 ocazii singuri cu portarul. Iar de lovit sunteti nesimtiti a foat o singura faza cand capitanul de la Varnita a avut un gest necontrolat dar atat in comparatie cu ceea ce ati facut voi in meciul tur cand ati lovit ati scuipat si ati injurat ca la usa cortului drept dovada mesajul pe care l-a primit antrenorul gazdelor dupa meci de la capitanul celor de la poiana campina prin care ne felicita ptr faptul ca am fost caractere si nu ne-am razbunat ptr ceea ce au facut ei in tur. Dar o echipa care pierde categoric cu 7-2 isi cauta scuze penibile. Ar trebui sa va vedeti de jocul vostru ptr ca sincer sa fiu sunteti cea mai slaba echipa cu care am jucat. Deci ciocul mic 7-2.

    RăspundețiȘtergere