luni, 14 aprilie 2014

Nebunie totală! CSM Câmpina are mâine antrenament!

CSM Câmpina a început într-o nebunie totală săptămâna în care ar fi trebuit să înceapă play-off-ul. În decurs de numai câteva ore s-a trecut de la retragerea echipei din competiţie, la amânarea pentru joi a unei decizii definitive, pentru ca în această seară,
patronul Adrian Nistoroiu să solicite conducerii tehnice şi administrative ca mâine dimineaţă, la ora 10.00, echipa să se reunească pentru antrenament!
Deja o mare parte dintre jucători discutaseră cu alte echipe, FRF este şi ea în "joc de glezne", în funcţie de decizia oficialilor CSM urmând a se lua o decizie pentru configuraţia play-off-ului... Ce să mai, nebunie totală!
Apoi, miercuri, jucătorii şi antrenorii vor reveni pentru a-şi primi banii, astfel că este probabil ca Adrian Nistoroiu să fi găsit o soluţie pentru ca totuşi echipa să continue în play-off.

11 comentarii:

  1. Eu eram sigur.......forta csm campinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa echipa va continua si dupa play off!!!! Un junior al echipei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. CSM CAMPINA NU MOARE, VOM JUCA IN PLAY-OFF. SA MOARA CARCOTASII DE NECAZ . TYBYAS

    RăspundețiȘtergere
  3. SI VASLUIUL SPUNEA CA NU SE PREZINTA LA MECIUL CU STEAUA DAR A-TI VAZUT CE S-A INTAMPLAT . TREBUI SA STRANGEM RANDURILE , NOI SUPORTERII CSM-ULUI SA FIM ALATURI DE ECHIPA . PT VINERI PUN LA BATAIE 2 MASINI PT DEPLASAREA LA MOGOSOAIA . TYBYAS

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa intelegem ce se intampla,:nimic nu este intamplator:Nistoroiu nu a aflat ieri ca Guran nu are cum sa respecte intelegerea,asa ca el acum joaca un scenariu pregatit din timp:declara ca nu mai sustine financiar echjpa,jucatorii devin liberi de contract,dupa care ii legitimeaza la alt club din Ploiesti pe care il controleaza.Singurii care pierd suntem noi si Guran care a crezut ca poate conduce ceva fara a baga mana in buzunarul propriu.La nivel de Primarie nu e nicio surpriza deoarece cei care ar trebui sa se ocupe de sportul CAMPINEAN ,respectiv comisia de tineret si sport din cadrul consiliului local in frunte cu Fratila sunt incompetenti(vezi stadiul lucrarilor la terenul artificial).Bravo! Sa traiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasa-te Fratila! Ce cauti in comisia de sport,cand tu n-ai facut miscare decat cu masina.Sau esti pus acolo doar pentru a face ce comanda Guran?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru cum si-au batut joc de fotbalul Campinean Guran si omul lui Fratila sa nu mai aiba TUPEU sa ne ceara voturile.Rusine sa va fie!

    RăspundețiȘtergere
  7. POLITICA LOR A DISTRUS FOTBALUL CAMPINEAN. PE RAND, UNIREA CAMPINA ,CSM CAMPINA .RUSINE.....GURAN

    RăspundețiȘtergere
  8. bai tata guran este responsabil pt distrugere vedeti ca vin acum alegerile stiti ce aveti de facut stampila pe capul lui,adi dute taty langa lucica aveti o baza frumoasa,bani ai sa faci echipa nu mai faci naveta sau fati tati singur ca potential ai

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma uit si nu-mi vine sa cred;alt "proiect"ratat de Guran.A desfintat echipa cu Mugurel,Bica,Irinel,Bosilca,Ciocoiu,Ene,Ilioiu etc ,a terminat echipa care a promovat in D,iar acum ii face cadou lui Nistoroiu echipa sponsorizata de Primarie din banii nostri.GURANE ,vrei voturi????

    RăspundețiȘtergere
  10. nisto nu are nevoie de cadou de la nimerni . dansu isi poate cumpara oricand o echipa de fotbal , ps : la stadionul petrolu ploiesti are rezervat 3 nivele la zona vip

    RăspundețiȘtergere