vineri, 10 aprilie 2015

"Liga lu' Lică". Prahova Tg. Vechi - AFC Brebu 3-2

În Vinerea Patimilor, două echipe în suferinţă din "Liga lu' Lică", Prahova Tg. Vechi şi AFC Brebu, s-au chinuit într-un meci extrem de modest, în ciuda celor cinci goluri marcate. De altfel, antrenorul oaspeţilor, Robert Banu, recunoştea cu fair-play că "a fost un meci extrem de slab, poate de nivelul Ligii C judeţene. Ambele echipe au jucat foarte slab, au fost foarte multe greşeli de ambele părţi şi... nu mai este nimic altceva de adăugat".
Golurile formaţiei din Brebu au fost marcate de Hromei (foto) şi Covaci, acesta din urmă un junior din propria pepinieră promovat în această iarnă la prima echipă.
AFC Brebu a aliniat la Tg. Vechi următoarea formulă de joc: Stănulescu - Târboiu, Drăgan, Marcu, Tănase - Rada, Dragomir, Buzăţoiu, Neagu - Ioniţă, Hromei. Au mai jucat: Covaci, Dascălu, Bucura.

7 comentarii:

  1. Am fost la acest joc si pot sa spun cite ceva : La sosire oaspetilor putini spectatori sau uitat cam strimb (toti Brebenii stilati imbracati la fel cu treninguri ,impresii de fotbalisti) deoarece gazdele erau 11 baieti si cu ochi pe drum in asteptarea si altora Cum era si normal oaspetii au facut confruntare inaintea jocului dar nu au obtinut nimicTotul bine si frumos pe langa teren dar cind a inceput meciul dezastru (sub nivelul ligii B)Daca la gazde nimeni nu astepta nimic la oaspetii existau ceva pretentii dar pot sa spun ca Brebu nu are ce cauta in Linga A e cea mai slaba echipa pe care am vazuto la acest nivel Bravo gazdelor care pe linga victoria in fata Brebenilor a luptat si ompotriva centralului cate a avut niste deciziiiiii .....

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo brebu.... De la mieii de paste nu au putut alerga băieții....

    RăspundețiȘtergere
  3. auzi tata faultezi grav limba romana ...lasa-ne cu d-astea . cea mai slaba dar suntem de vreo 8 ani in liga asta si suntem pe 12 in momentul de fata cu jucatori doar din localitate

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut ca sunteti masochisti...ne-am dat seama de lucrul asta...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un meci mai slab dar ne revenim samb suntem singura echipa din liga A cu jucatoii 99% din localitate si la vara tot in seria asta vom juca. Hai brebeneii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mirositi a oi prietenilor Nici cu un om in plus mai mult de o rrepriza .....Cicu mic

    RăspundețiȘtergere