joi, 23 aprilie 2015

Decizie amânată în cazul bătăii de la Puşcaşi

Comisia de Disciplină şi Competiţii a lu' "Don Lică" nu a dat (încă) publicităţii un comunicat cu deciziile sale din şedinţa de la mijlocul acestei săptămâni. Totuşi, acolo unde s-au schimbat rezultatele, în urma unor contestaţii, acestea au apărut deja pe site-ul organizatorului.
De exemplu, la meciul Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Puchenii Mari, rezultatul a fost omologat de comisie 0-3, deşi pe teren partida s-a încheiat cu scorul de 2-1. În schimb, la bătaia de la Puşcaşi, acolo unde meciul AS Româneşti - Petrolul Ologeni s-a oprit în minutul 70, după incidente despre care am scris la momentul respectiv (aici), nu s-a luat nici o decizie. Cel mai probabil, s-a amânat un verdict...
Acum, practica în astfel de cazuri este de a se mai linişti lucrurile, dar pentru a nu supăra pe nimeni, comisia lu' "Don Lică" poate lua o decizie istorică: să le dea meci câştigat ambelor echipe!!! Aşa ar fi toată lumea împăcată şi fiecare dintre cele două echipe ar vota cu cine trebuie şi la alegerile viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu