luni, 27 aprilie 2015

Protestul celor de la AS Tg. Vechi Stănceşti la Mislea

După cum scriam zilelele trecute, în partida de sâmbătă după-amiază de la Mislea, din cadrul Seriei Vest a Ligii B Prahova, AS Tg. Vechi Stănceşti a protestat faţă de arbitrajul lui Ovidiu Oprea din etapa precedentă, atunci când formaţia din Stănceşti a remizat pe teren propriu, 3-3 cu Energia Pietroşani.
Jucătorii din Stănceşti au jucat la Misla cu banderole albe şi au afişat un banner cu un mesaj prin care îşi doresc să traggă un semnal de alarmă asupra situaţiei arbitrajelor de la nivelul judeţului.

12 comentarii:

  1. Mai greu cu gramatica. Astia-s adevarati profesionisti cand vine vorba de "scandal".

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotbal de cel mai jos nivel, mentalitate învechită, neputință plus analfabetism la cote maxime = arbitrii-s de vină. Venea Oprea să-i fure pe Stăncești după ce a fost rezervă la Gaz Metan - Steaua.
    E nasol când nu mai ai arbitrii mai "slabi" pe care să poți pune presiune din secunda unu și vine un arbitru cu c***e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai taie din i-uri la ,,arbitrii". Inlocuieste cuvantul cu muncitori si poate iti iese...

      Ștergere
    2. tocmai ca e corect mai, inteligenta ta. iti recomand un curs de gramatica.

      Ștergere
  3. Ideea cu protestul nu e rea. In esenta au dreptate jucatorii, dar au o mica problema de gramatica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei de Stancesti mai bine si-ar vedea de treaba lor in frunte cu dl Marius ca nu sunt niste sfinti ! Acasa urca oaspetii pe garduri si le procoaca comotii sa nu mai spun de presiunea care o pun pe arbitri sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta nu se numeste protest!este o miscare revolutionar-taraneasca,tipic de nivelul satelor de pe langa penitenciarul 'fetitelor'!!!sa fim seriosi...cu ce ajuta acel 'cearsaf',mazgalit???ma baieti...usor ca va i-a raceala!!!de acord cu greselile si golanelile din judet,dar nu e cazul sa va plangeti voi!!!cu respect...

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi am protestat la adresa arbitrajului legat de adversarii nostri numai cuvinte de lauda Multimim celor cu comenturile Asta rezulta ca suntem urmariti.dar nu uitati ca intr-o zi poate ajuge-ti in locul nostru si gasiti un divizionar A care nu greseste . o face cu intentie dar sigur multi dintre voi nu aveti tupeu sa comentati la adresa lui Oprea Multumim celor care au inteles msj nostru AS STANCESTI

    RăspundețiȘtergere
  7. Si la Mislea v-au furat arbitri mai baieti? Ar fi culmea sa dati vina pe arbitrajul de la Mislea! Aveti o echipa buna cred ca mai bine ar fi sa va vedeti de joc si vor veni si rezultatele! Bafta As Stancesti

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca incurcam pe altii care nu concep ideea ca o echipa nou promovata sa fie peste altii care sunt in liga asta de multi ani si n-au ajuns unde am ajuns noi(ca echipa nou promovata). Si daca se vorbeste de noi ca ne urcam adversarii pe garduri, inseamna ca n-am mai avea de ce sa ne vaitam de arbitraje!

    RăspundețiȘtergere