duminică, 26 aprilie 2015

"Liga lu' Lică". CS Cornu - Petrolistul Boldeşti 1-2

"Boldeştina" a avut un meci greu la Cornu, în faţa uneia dintre echipele cu cea mai spectaculoasă revenire, după ce în primele etape ale campionatului părea a fi candidata certă la retrogradare, ba chiar mulţi îşi puneau problema dacă va putea încheia competiţie. Ei bine, tocmai în faţa acestei echipe, CS Cornu, liderul a obţinut victoria în al patrulea minut suplimentar de joc.
Cornenii au fost cei care au deschis scorul prin Gavrilă, dar experienţa superioară şi-a spus în cele din urmă cuvântul, iar "Boldeştina" îşi continuă marşul triumfal spre barajul de promovare în Liga a 3-a, care se va disputa în sistem tur-retur, pe 20 şu 27 iunie.
CS Cornu a aliniat în faţa liderului următoarea formulă de echipă: Anghelache - Iacob, Sintulescu, Militaru, Dinicu - Pârvan, Mustafa - Oae (foto - care a debutat în tricoul formaţiei din Cornu; în foto, pe vreme a când juca la "defuncta" Unirea Câmpina), Valică, Olariu - Paven. Au mai jucat: Gavrilă şi Munteanu.
Antrenorul formaţiei cornene, Mihai Dinu, a declarat după joc: "Cred că formaţia noastră a arătat un joc bun, frumos, care ne face cinste, mai ales că am jucat cu una dintre cele mai bune formaţii din campionat, în opiniea mea Boldeştiului şi Blejoiul fiind cele mai bune echipe din acest sezon. Din păcate, cu echipe din prima treime a clasamentului am făcut jocuri bune, foarte bune, am jucat în multe momente de la egal la egal cu adversarii noştri, dar nu prea am obţinut puncte. În schimb, am convingerea că mulţi dintre aceşti copii de la formaţia din Cornu vor creşte şi în câţiva ani se va auzi de mulţi dintre ei în eşaloanele superioare".

25 de comentarii:

  1. Tactica gresita...valica unde a fost....

    RăspundețiȘtergere
  2. Marele antrenor care nu știe să lege 2 vorbe. Mai bine du-te bai băiatule și vinde ciorapi ca te pricepi de minune. Lasă fotbalul ptr oamenii de fotbal din Cornu nu ai venit tu sa faci legea la noi. Ști bine ca punctele pe care le-ai făcut au fost blaturi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde au fost oamenii de fotbal in tur?Nu am venit sa fac legea,am venit sa fac fotbal!Am facut blaturi?Eu am facut puncte...Si am capacitatea sa leg mai mult de 2 vorbe.Si sa nu vorbim de tactica! Cu respect...Mihai Dinu

      Ștergere
    2. de unde din varnita esti omule de fotbal?

      Ștergere
    3. Aveati 3 puncte si 10 jucatori can a venit dinu.stie sau nu sa vorbeasca a reusit sa duca echipa peste linie.merit au si jucatorii care au venit pe parcurs

      Ștergere
  3. Nu ai tu paini mancate cate carti citite are Mihai. Probabil esti unul din frustratii care nu mai au loc la Cornu. De ce nu ii spui in fata ce crezi despre el si arunci vorbe pe aici. Fa si tu ceva pentru fotbalul din Cornu si apoi ai liber la comentarii.
    Valentin Marinica

    RăspundețiȘtergere
  4. Una e sa citesti,alta sa intelegi.Asa ca Marine vezi de treburile tale si nu te baga in seama neantrebat.Sau ....am inteles dece ii iei apararea:asa arbitrai si tu cum "antreneaza"el.Dar sunt nedrept cu tine,tu ai avut o calitate:ai stiut cand sa te lasi.Poate il inveti si pe "antrenorica".

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonimule....poate ne zici si noua oamenii aia de fotbal din Cornu.Aia care vin de placere sa faca ceva pentru echipa....nu aia care vin cu mana de popa

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce nu au venit oamenii aia de fotbal de care zici tu sa se implice atunci cand mai erau 3 jucatori la Cornu, sau atunci cand se juca "tenis" la Cornu ( a de vedea rezultatele din primele 8 etape). Eu zic sa te uiti pe clasamentul de anul trecut si o sa vezi ca deocamdata Cornu are cea mai buna clasare din cele doua sezoane in care a participat la liga A.Si daca iti asumai ce ai afirmat, te semnai...de anonimi e plina tara. Valentin Marinica

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai daca Mihai nu e in stare sa lege doua cuvinte despre tine ce sa intelegem cu o asa exprimare. Iti recomand sa citesti si tu o carte "abecedar" se cheama ca ai cam sarit-o altfel mai sus de un mestecator de balastru sau jandarm nu ajungi. Pentru cultura ta Mihai are scoala de antrenori facuta in Spania nu pe plaiurile lu' don Lica. Si in incheiere parafrazandul pe Apostol: mucles.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo mihai numai baga in seama toti frustrati care este

    RăspundețiȘtergere
  9. A arbitrat si Marin? Da fotbal a jucat? Da "dinulica"mica,mica,fotbal a jucat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Niciodată nu am crezut ca trebuie să fii cal înainte de a fi jocheu". Arrigo Sacchi.
      Arrigo Sacchi: Cîştigător a două Ligi ale Campionilor consecutive
      Adversarul lui Parreira la CM '94 a fost Sacchi, un om care a spus: "Niciodată nu am crezut ca trebuie să fii cal înainte de a fi jocheu". Sacchi nu a ajuns titular nici măcar la echipa de amatori Baracca Lugo, devenind vînzător de pantofi în paralel cu o carieră de antrenor aflată la început, la doar 20 de ani. A preluat chiar echipa Baracca Lugo, continuîndu-şi în acelaşi timp meseria de vînzător de pantofi. După ce a lucrat cu numeroase cluburi de tineret, Sacchi a primit un job la echipa de ligă a treia Parma, ducînd-o pînă în primul eşalon şi învingînd marele Milan în Cupa Italiei. Lucru care l-a impresionat pe Silvio Berlusconi, ce l-a adus imediat pe Sacchi pe San Siro, acesta cîştigînd cu rossonerii titlul în 1988, Supercupa Italiei în 1988, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe Europei şi două Cupe Intercontinentale (toate în 1989 şi 1990), şi construind una din cele mai mari echipe ale lui AC Milan din toate timpurile.

      Ștergere
    2. Dar tu pe unde ai jucat anonim?Acum esti sofer,paznic sau in constructii,mare fotbalist

      Ștergere
    3. Tu compari de Sacchi cu Dinu? Nu mai cauta pe Goagle inainte sa scrii ceva pe blog. cu permisiunea lui Sandu o sa pun un link sa vada si lumea de unde esti atat de informat : http://ro.wikipedia.org/wiki/Arrigo_Sacchi.
      Marin arbitrica, logic este sa taci, indeplinesti o funnctie in Primaria Cornu care finanteaza echipa, si faci parte din staff-ul care cheltuie acei bani, chiar apari pe foaia de joc....Suna asa putin a conflict de interes, dar esti limitat la un fluier fara bila si nu putem cere nimic mai mult...in rest cautati araci pt rosii, asta o sa plantati pe asa zisa investitie pe fonduri europene de la Cornu....vine la vale de la Comarnic......

      Ștergere
    4. Alo, asta anonim. Nici nu ar trebui sa iti raspund cand încurci marfa cu ambalajul. Mai întâi citește definiția conflictului de interese si apoi mai discutam. Si daca esti așa dornic de afirmare te aștept sâmbătă sa tușăm terenul împreună, ca sigur nu ești incompatibil. Sau probabil si in viata esti ca si pe aici... Doar anonim. Nici nu o sa iti mai raspund până nu te semnezi. Valentin Marinica

      Ștergere
    5. Definitie: Putem defini conflictul de interese ca pe o situatie în care o persoana sau organizatie are interese particulare sau personale suficient de puternice încat sa influenteze exercitarea obiectiva a functiei sau rolului sau oficial. Un conflict de interese exista chiar daca nu rezulta din acesta în mod direct un act negativ, impropriu sau incorect dar care da aparenta de incorectitudine si care submineaza încrederea în persoana sau organizatia aflata în aceasta postura.

      Ștergere
    6. Conflictul de interese
      Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a îndeplinit un act ori a participat la luarea unei decizii prin care s-a obţinut, direct sau indirect, un folos patrimonial, pentru sine, pentru soţul său, pentru o rudă ori pentru un afin până la gradul II inclusiv sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică. art.301, alin 1. Vorbesti din basme prietene.

      Ștergere
  10. Alo domnilor , vad în comentariile voastre vad cuvântul varnita. Ce treaba are varnita cu aceasta discuție? Nu ne băgati pe noi în acest conflict. A poate ca Dinu Mihai a trecut pe la noi pe la echipa dar omul cat a fost la noi si-a făcut treaba cât a putut. Tot respectul ptr el. Chiar dacă suntem supărati pe el ptr faptul ca a încercat să ne fure un jucător asta nu înseamnă că avem ceva cu el. Chiar ne este indiferent ce face el și echipa lui atâta timp cât nu afectează echipa noastră. Deci va rog nu mai pronunțati cuvântul varnita în discuțiile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am prins,e Sacchi la Cornu antrenor ,doar a facut scoala in Spania la capsuni."Penibililor"!Ce bani s-au luat la echipa anul trecut? Acum astia sa nu-mi spune-ti ca joaca gratis sau "antrenorica" vinde pantofi(pardon "Sacchi")si face munca in folosul comunitatii?

    RăspundețiȘtergere
  12. Care antrenor din zona se lauda cu scoala pe care a absolvit-o? L-ati auzit pe Stancioiu spre exemplu sa faca caz de asa ceva? Sau pe oricare altul sa se compare cu Sacchi?"Antrenorul" asta al vostru care fie vorba intre noi nici fotbal n-a jucat,nici antrenor nu se poate numi,are impresia ca poate sa-i "aburesca"pe toti.Numai un om care nu are o "baza" se lauda cu niste lucruri marunte sa impresioneze gogomanii.Dece nu se duce la un club macar de div.C sa antreneze,sau la un centru de copii si juniori serios(nu la Gavrila care se" taraie"ca vai de el)daca e asa de bun? Stiti dece:pentru ca acolo sunt ANTRENORI cu DIPLOMA DE ANTRENORI si fosti FOTBALISTI.Asa ca mihaita (cu litere mici)lasa-ne cu laptop-ul tau si vezi de drum in liga h sau vinde pantofi ca idolul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Gavrila am invatat ca e bine sa se vb de tine.se vb de bine sau de rau important e sa se vb.nu ma compar cu nimeni.vand ciorapi,blugi,tricouri.dar nu pot fi un anonim.eu muncesc zi de zi,sapt de sapt.pentru ca vreau ceva.nu ma laud cu nimic si nici nu am nevoie de aprecierea voastra.timpul va dovedi daca am sau nu valoare,nu voi.si am carnet de antrenor,daca asta e focul vostru.Mihai Dinu,eu ma semnez...nu pot ramane Anonim!

      Ștergere
  13. Toti cei ce lucreaza la cs cornu pot raspunde doar acuzatiilor semnate doar prin comunicate oficiale. Asadar anonimii sa vorbeasca singuri. Nu alimentam incompetenta si nici nu alinam amarul vietii unora prin comentarii aici. Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  14. Jandarmule iar pui comentarii (nuca de la varnita) tu esti un nimeni acolo daca nu era delegatu ala erati morti de mult

    RăspundețiȘtergere