sâmbătă, 25 aprilie 2015

Amorăriţei a revenit pe gazon!

Din 30 noiembrie 2014 nu mai arbitrase nici un meci Mihai Amorăriţei! Atunci arbitra la juniori A republicani partida FC Voluntari - CS Mioveni, scor 0-4. Imediat după începutul acestui an, cel mai titrat arbitru câmpinean al momentului a suferit un accident la schi, a urmat o operaţie şi o perioadă grea, chinuitoare de recuperare. De câteva săptămâni Amorăriţei a început alergarea, iar astăzi a oficiat la un meci de juniori din campionatul judeţean, CSM Câmpina - AS Slănic, astfel încât treptat-treptat să-şi poată reintra în ritm.
"Mi-era dor să arbitrez... În plus, prin aceste meciuri sper să-mi recapăt mobilitatea fizică şi forma, astfel încât în vară să pot participa la teste şi să pot reveni în circuitul naţional al arbitrajului", a declarat Amorăriţei înaintea partidei desfăşurată în această dimineaţă pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, din Câmpina.

5 comentarii:

  1. Degeaba a revenit pe teren daca nu arbitreaza corect ! Dupa meciul CSM-ului a urmat alt meci in care el a arbitrat si nu a fost prea corect !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa nu fie corect ma ? Daca HM-ul si-a luat bataie de la cei de la Petrolul grav . ;) E un arbitru model.

    RăspundețiȘtergere
  3. Beznea Dorinel Mihai25 aprilie 2015 la 18:46

    Sanatate si bafta Mihai!Sunt convins ca vei reveni si vei fi unul din cei mai buni si mai corecti arbitrii din liga nationala!PARIEZ!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sanatate si bafta multa, amore del mio! :)

    RăspundețiȘtergere