duminică, 19 aprilie 2015

"Super...lică". AS Tufeni - Intersport Filipeşti de Târg 5-0

Chiar dacă oficialii formaţiei AS Tufeni se feresc încă să se declare promovaţi, totuşi, prin jocul de astăzi, dar mai ales prin atitutinea şi maniera în care s-a impus în faţa unei echipe bunicele, AS Tufeni a demonstrat că nu mai poate rata promovarea. Trupa lui Robert Stoica a defilat astăzi în faţa propriilor suporteri, în condiţiile în care lista indisponibilităţilor a fost destul de lungă, fie că a fost vorba de jucători suspendaţi (Mocanu), accidentaţi (Ariciu, Ştefan) sau jucători care nu s-au putut învoi de la locul lor de muncă (T. Ionescu). De altfel, Robert Stoica a fost nevoit să-l introducă pe teren şi pe Fomenco, nerefăcut complet şi care a jucat cu un bandaj pe picior.
Tufenarii au marcat de 5 ori, prin Stamate (minutul 20), Brebenel (foto) (40, 45), Comnoiu (55) şi Ilioiu (75), consfinţind o victoria firească şi asupra căreia nu a existat nici un dubiu pe parcursul tuturor celor 90 de minute.
AS Tufeni a jucat în formula: D. Şandru - R. Vasile, Braşoveanu, Zmoleanu, Gagiu - Fomenco, Ursea, Ilioiu, Stamate - Brebenel, Comnoiu. Au mai jucat: Irimescu, B. Vasile, Necşoiu, Şişu.

2 comentarii:

  1. Cine e pe primul loc?????

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru tot ce sa facut si se face la as tufeni..plus de asta .. respectul oamenilor de acolo.. si mai ales a conducatorului.. jos palaria.. o spune un adversar de la intersport .. bravo lor..

    RăspundețiȘtergere