duminică, 26 aprilie 2015

Comisiile lu' "Don Lică" au de 5 luni pe masă un caz nerezolvat!

Pe 30 noiembrie anul trecut, în Seria Nord a Ligii B Prahova avea loc partida Voinţa Gornet - Brădetul Ştefeşti. Conform site-ului oficial al organizatorului acestei competiţii, partida s-a întrerupt în minutul 23, la scorul de 2-0, dar nu apare nici până astăzi, la aproximativ 5 luni de la disputarea partidei, omologarea rezultatului. Adică, decizia care a luat-o comisia din subordinea lu' "Don Lică". Aşa cum în cazul altei partidei întrerupte din aceeaşi etapă, apare clar decizia.
În prima şedinţă a respectivei comisii care a urmat etapei respective, se face o referire la această partidă: "cazul a fost amânat pentru şedinţa din 10 decembrie". E drept, nu se specifică 10 decembrie din ce an!
Situaţia a fost prezentată în ziua în care a avut loc şedinţa comisiei şi în ziarul de casă al lui "Don Lică".
De ce nu s-a luat până acum nici o decizie? Putem doar specula, în lipsa unor informaţii oficiale, dar este clar că ceva e putred pe strada Pielari. Nu există nici un argument logic, legal, moral, de bun simţ pentru ca să nu se fi luat nici o decizie până acum. De altfel, dacă veţi urmări clasamentul la zi al seriei respective, Voinţa Gornet şi Brădetul Ştefeşti au câte un meci mai puţin disputat, fiind astfel evident că nu a fost omologat în nici un fel scorul acelei partide.
"Gurile rele" spun că se aşteaptă apropierea finalului sezonului pentru a se vedea cât de importantă este decizia. O asemenea abordare dă naştere interpretărilor şi ar cam presupune fapte grave de corupţie. Adică, în funcţie de ce interese vor fi, în sensul respectiv se va da şi verdictul! Este o dovadă clară ca lumina zilei că "Don Lică" foloseşte comisiile din subordinea sa pentru interese personale, care nu au nici o legătură cu sportul!

Un comentariu: