duminică, 26 aprilie 2015

"Super...lică". Unirea Teleajen - AS Tufeni 1-4

Liderul din "Super...lică" a privit cu circumspecţie spre meciul din deplasare de la Unirea Teleajen, dar avea să se impună la capătul celor 90 de minute chiar ceva mai clar decât o arată scorul final. Chiar dacă gazdele au fost cele care au deschis scorul, încă din minutul 4, apoi, elevii lui Robert Stoica au înscris de patru ori consecutiv prin Comnoiu (minutul 8), Stamate (minutul 19) şi Brebenel (minutele 45 şi 54). O menţiune specială se cuvine pentru autorul "dublei" decisive din acest meci, Brebenel (foto), care a înscris două goluri unul mai frumos ca celălalt. Mai întâi, în ultimul minut al primei reprize, a catapultat mingea în plasă direct la vinclu, balonul mângâind încheietura barelor, pentru ca în minutul 54, după o acţiune personală de toată frumuseţea, în care s-a distrat cu apărarea gazdelor, să stabilească scorul final: 4-1 pentru AS Tufeni.
Antrenorul Robert Stoica a aliniat pentru liderul din "Super...lică" următorul "11": T. Ionescu - R. Vasile, Braşoveanu, Ştefan, Zmoleanu - Stamate, Ilioiu, Fomenco, Ursea - Comnoiu, Brebenel. Au mai jucat: B. Vasile, Irimescu, Gagiu şi Necşoiu.

Un comentariu:

  1. Bravo băieții. Succes in continuare. Sa aveți parte numai de victorii pana la sfârșitul campionatului. Sa ne faceți fericiți prin jocul și victoriile voastre. Atenție mare. Câștigați la Băicoi și sunteți mari.

    RăspundețiȘtergere