miercuri, 22 aprilie 2015

Cupa României, faza judeţeană. CSO Plopeni - FC Băneşti 2-3

Meci extrem de frumos, de un dramatism rar întâlnit pentru competiţiile judeţene, la Păuleşti, acolo unde s-au întâlnit două echipe bune din judeţ, CSO Plopeni şi FC Băneşti. A fost un  meci cu de toate - penalty-uri transformate, penalty-uri ratat, eliminări, răsturnări de scor şi dramatism până în ultimul minut.
Plopenarii au fost cei care au deschis scorul, dar la faza imediat următoare băneştenii beneficiază de o lovitură de pedeapsă, pe care o transformă prin Dobrinoiu (foto), aducând egalitate. Apoi, cu două minute înainte de pauză, plopenarii revin în avantaj dintr-o lovitură de pedeapsă, fază la care fundaşul Bălănică, de la FC Băneşti este eliminat de arbitrul Bogdan Zahiu. Astfel, băneştenii au jucat pentru al doilea meci consecutiv mai mult de o repriză în inferioritate numerică.
După pauză, paradoxal, echipa în "10" a fost cea care a fost mai stăpână pe situaţie. Iar după ce plopenarii au ratat o nouă lovitură de pedeapsă, prin Bridinel,
la o fază la care portarul băneştenilor, Bica, a intervenit în două rânduri, elevii lui ion Burchi au preluat iniţiativa din punct de vedere tactic, dovedindu-se letali pe contraatac. Au egalat mai întâi prin Burloiu şi au marcat golul victoriei, în minutul 87 prin Turcu, după o fază creată de Băcioiu. Mai mult, în minutul 90, pe un alt contraatac, Gânju a ajuns în situaţie de singur cu portarul advers, dar nu a mai avut suflul necesar pentru un şut periculos.
"O victorie importantă pentru noi - a declarat Ion Burchi - după un meci frumos pentru spectatori, pentru spectacolul în sine, dar de infarct pentru noi. Trecem peste toate şi acum ne bucurăm pentru această victorie frumoasă, care a demonstrat în primul rând o pregătire fizică foarte bună a formaţiei noastre, dar şi o disciplină tactică riguroasă, care ne-a adus această victorie frumoasă".
FC Băneşti a jucat în următoarea alcătuire: A. Bica - Turcu, Gânju, Bălănică, Dobrinoiu - Budileanu, Ţigănuş, Burloiu, Roşu - Nichifor, Băcioiu. Au mai jucat: Matache, Coman, Dudău.

2 comentarii:

  1. Bravo baieti!!!Jucati un fotbal destul de placut si meritati sa jucati semifinala!!!FELICITARI

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo baieti !! ati demonstrat in 10 oameni ca sunteti o adevarata echipa meritati sa jucati semifinala Hai Banestiu !!! (Victoras)

    RăspundețiȘtergere