vineri, 24 aprilie 2015

Sâmbătă, protest inedit la Mislea

Mâine după-amiază, la Mislea are loc partida din Liga B Prahova, Seria Vest, dintre AS Mislea şi AS Tg. Vechi Stănceşti. Oficialii echipei oaspete sunt hotărâţi să protesteze decent faţă de arbitrajul prestat de Ovidiu Oprea etapa precedentă, în remiza de pe teren propriu a formaţiei din Stănceşti, 3-3 cu Energia Pietroşani. Mai mult, jucătorul şi unul dintre oamenii care ţin această echipă, Marius Mănăloiu, ne-a declarat: "Nu am văzut în viaţa mea un arbitraj cum a fost cel al lui Ovidiu Oprea din etapa noastră precedentă. Efectiv, şi-a bătut joc de noi... Noi nu avem pretenţii, suntem o echipă mică, punem banii noştri pentru o pasiune, dar de aici şi până la a veni să-şi bată joc de noi un arbitru, indiferent de numele lui, e cale lungă, iar noi nu putem accepta aşa ceva! Vom protesta la meciul de sâmbătă, dar o vom face decent, pentru că rostul protestului nostru este doar de a trage un semnal de alarmă în privinţa prestaţiei unor arbitri.
Dacă domnul Oprea este prea mare pentru nivelul la care jucăm noi, nu ne deranjează, să nu mai vină niciodată la noi! La Mislea vom afişa un banner şi vom purta banderole pe mână, prin  care dorim să protestăm faţă de atitudinea şi arbitrajul lui Ovidiu Oprea la meciul nostru din etapa precedentă".

9 comentarii:

  1. S.a găsit malaroiu sa vorbească?sa fim serioei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca este Manaloiu... Malaroiu este un arbitru

      Ștergere
  2. Foarte buna initiativa. Important este ca protestul sa fie in limite decente.Trebuie sa inteleaga si arbitrii ca trebuie sa respecte echipele, ca fotbalul nu a inceput cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine!
    Astia(arbitrii) se cred prea smecheri si prea plini de ei fata de jucatori conducatori si suporteri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt arbitru si respect pe toata lumea chiar daca nu sunt respectat.....de toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dc ma protestati?taranusilor nu va lasat sa mai faceti vreo comotie la vreun baiat?va aratam noi la miskea astazi cum se joaca fara minge.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne pare rau ce a patit baiatul cu comotia dar nu a fost intentie de lovire acolo a fost un contact cu umar la umar dar forte difarite Felicitari ptr victoria de azi sa jucati cu toate echipele la fel ca in acest meci si reusitele sunt ale voastre

    RăspundețiȘtergere
  7. Au dreptate ambele parti.si tg dar si arbitrii deoarece ei sunt stat in stat.........niste curve in frunte cu diaconu

    RăspundețiȘtergere
  8. Umar la umar.... cot la cap tot acelasi lucru e

    RăspundețiȘtergere