marți, 28 aprilie 2015

"Liga lu' Lică". Teleajen Văleni - CS Cornu 1-0

Nu mai puţin de 3 eliminări a dictat arbitrul Marius Petre (foto), toate în tabăra oaspeţilor de la Cornu, transformându-l pe arbitru în eroul principal al jocului de la Văleni, din această după-amiază. "Niciodată nu am comentat arbitrajul, dar astăzi am avut în mod evident parte de un arbitraj ostil, tendenţios şi nu am fi putut obţine nici măcar un punct sub nici o formă! Nu e normal să se întâmple aşa ceva! Acum, imediat după meci, suntem prea la cald, dar trebuie să ne gândim asupra unei atitudini pe care ar trebui s-o avem după arbitrajul de astăzi", ne-a declarat antrenorul formaţiei CS Cornu, Mihai Dinu.
În aceste condiţii, victoria gazdelor cu scorul de 1-0 aproape că a trecut în planul secund al partidei de la Văleni, acolo unde rolul de "primadonă" l-a deţinut - din păcate! - arbitrul Marius Petre. În plus, Petre a dictat şi o lovitură de pedeapsă pentru gazde, dar pe care Anghelache a reuşit s-o pareze. Gavrilă, Dinicu şi Militaru au fost jucătorii eliminaţi, ei fiind automat suspendaţi pentru meciul din etapa viitoare, atunci când cornenii vor întâlni pe teren propriu pe AFC Brebu, într-un joc care se anunţă foarte greu.
CS Cornu a aliniat la Văleni următorul "11": Anghelache - Iacob, Militaru, Sintulescu, Dinicu - Mustafa, Prâvan - Oae, Gavrilă, Olariu - Paven. A mai jucat: Valică.

10 comentarii:

  1. Sacchi ce-ai patit? Unde e latura aia a ta de pedagog?Oare un antrenor nu trebuie sa educe niste jucatori pentru a nu se ajunge la trei eliminari?Un ANTRENOR "simte"jocul,isi da seama de tendinta arbitrajului si intervine calmand-usi jucatorii pentru a nu se ajunge intr-o asemenea situatie.Dar asta ai fi stiut-o daca ai fi jucat fotbal si traiai situatiile astea .Fotbal din carti e greu mai ales daca nu intelegi ce scrie acolo.Desi sincer ma indoiesc ca ai citit ceva la viata ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu înțeleg de ce e treaba măgarului de unde beau oile apa?

      Ștergere
  2. Cu atitudinea care a-ti avuți la Văleni nu ar trebuii să câștigați niciodată nici un meci! Mulțumiții portarului pentru rezultat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arbitrul ar fi trebuit să acorde cinci cartonașe roșii nu doar trei!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rezultat corect,am.asistat la meci ...foarte.vulnerabili jucătorii oaspeţilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-i mai explica ce trebuia sa faca ca-i zici degeaba.Oricum nu pricepe.E prea plin de el pentru a crede ca prima greseala e la el.L-am vazut si eu la mai multe meciuri si am auzit indicatile pe care le transmite jucatorilor:de tot rasul.Pacat de echipa pentru ca acolo sunt cativa baieti tineri si de calitate dar care nu au dela cine sa invete pentru a progresa.Sigur echipa asta are un lot care i-ar permite sa spere la un loc mult mai bun.Si conditiile de pregatire sunt foarte bune.O baza frumoasa .doua terenuri.plus si nu in ultimul rand conducatori apropiati de echipa.Salvarea lui e ca joaca cu echipe care se intalnesc in majoritatea cazurilor numai la meci,cu jucatori grasi si care vin sa-si "omoare" timpul.Asta e.Etapa urmatoare castiga cu Brebu si v-a crede ca iar a redevenit un mare antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mestere da te roade rau. Ai mah grija de tine si numai muri tu de grija altuia. De unde stiu tu ca nu a jucat fotbal Dinu? Sti la ce echipe a jucat si in ce divizii? Vorbesti ca larga-n targ.

    RăspundețiȘtergere
  7. Antrenorica ce fac-usi? Ai comis-o iar.Ce sa faci pana sa ajungi ca Sacchi mai stai un pic.Vezi ca ai citit cartile alea invers.Nu fi suparat "c-asa e-n tenis".Eu sunt suparat ca vad ca se iau si altii de tine.Oameni invidiosi si rai.Laptop-ul n-a mers,arbitrul te-a furat,nasol.Chiar ,dece te-a furat arbitrul,nu stia ca esti prieten cu Marin arbitru-l? Hai te salut antrenorica! Ne mai auzim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Numai profesori!Bine ca nu avem baieti batrani...E bine ca inca vorbiti,de rau,de bine continuati...eu va multumesc!Mihai Dinu

    RăspundețiȘtergere
  9. Am urmarit si eu comentarile la adresa antrenorului dela Cornu.Unele dintre ele rautacioase ,altele care criticau dar cu argumente.Nu il cunosc pe acest baiat care antreneaza echipa din Cornu,l-am vazut decat la vreo doua meciuri pe banca si vreau sa cred ca face meseria asta din pasiune si nu pentru ca nu are alta.Din pacate pentru el observ ca si comentarile "rautacioase"au un sambure de adevar odata ce el raspunde "superior" acestor persoane.Fiind tanar sper pentru el sa lase nasul mai jos si sa realizeze ca deocamdata e la amatori si cum spunea un "rautacios" sa nu fi citit cartile alea invers.

    RăspundețiȘtergere