miercuri, 5 august 2015

AS Tufeni îşi va prezenta lotul la amicalul de sâmbătă

Ultimul meci amical înaintea debutului în "Liga lu' Lică" pentru AS Tufeni va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, atunci când vor întâlni pe teren propriu formaţia Cetatea Coada Izvor. Cu acest prilej, va avea loc şi prezentarea lotului formaţiei antrenate de Robert Stoica, prezentarea urmând a se face în noul echipament, recent achiziţionat, marca "Zeus".
De asemenea, la prezentarea lotului se vor afla şi noutăţile lotului: Iordache şi Anghel (CS Blejoi), B. Ionică (CSO Plopeni), Vişan (HM Junior Câmpina), Burlacu (revenit de la CS Cornu), Vane (FC Băneşti).
În prima etapă a campionatului, AS Tufeni va juca pe teren propriu în faţa formaţiei Avântul Măneciu.

4 comentarii:

  1. Sa nu dispareti precum Targsoru.Vechi sau Gazaru Surani sau mult mai rpd precum As Poiesti sau altele Sa donati noul echipament cu mina voastra la desfiintare

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu dispareti precum Targsoru.Vechi sau Gazaru Surani sau mult mai rpd precum As Poiesti sau altele Sa donati noul echipament cu mina voastra la desfiintare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Informeaza te mai bine inainte sa faci anumite afirmatii...Gazarul Surani va ramane in picioare(in liga A,spre nemultumirea unora)

      Ștergere
  3. Buna seara! Stii cumva componenta seriilor din Liga B Prahova?

    RăspundețiȘtergere