joi, 22 octombrie 2015

Avancronică. "Liga lu' Lică". Teleajen Văleni - CS Blejoi

sâmbătă, 24 octombrie, ora 11.00
Vălenii de Munte
Cel mai interesant meci al etapei are loc la Vălenii de Munte, acolo unde vine ocupanta locului secund, CS Blejoi (foto - înaintea meciului din etapa precedentă), care cu 25 puncte se află la numai două puncte în spatele liderului şi vrea să profite de orice pas greşit al acestuia. Vălenarii revin în faţa propriilor suporteri după victoria aşteptată de pe terenul "lanternei roşii", Găzarul Surani, cu 4-2, aflându-se pe locul 6, cu 17 puncte.
Tradiţia partidelor dintre cele două echipe nu este foarte lungă, dar în sezonul trecut s-au întâlnit de nu mai puţin de trei ori: pe 18 octombrie 2014, CS Blejoi - Teleajen Văleni 3-0 (marcatori Ivan, Iordache, Cr. Vasile), în tur; pe 9 mai 2015, Teleajen Văleni - CS Blejoi 1-1 (marcator Cr. Vasile), în retur; pe 22 aprilie 2015, la Boldeşti, Teleajen Văleni - CS Blejoi 2-0, în sferturile Cupei României; elementul comun fiind că toate cele trei jocuri au fost arbitrate de Viorel Căunei. La ultimul, cel din returul trecutei ediţii de campionat, s-a iscat o întreagă tevatură soldată cu un protest inedit al arbitrilor, la care s-a raliat şi Comisia Judeţeană. Aşa că, măcar din acest punct de vedere, va fi interesant cine va arbitra jocul de la Văleni?
În privinţa jocului de sâmbătă, oficialului formaţiei CS Blejoi, Paul Mâinea, a declarat: "Aşteptăm cu încredere jocul de la Văleni, mai ales că întotdeauna între cele două echipe au fost meciuri grele, indiferent de rezultatul final sau de locurile ocupate în clasament la momentul respectiv. La noi va reintra Prodan, care nu a putut fi folosit etapa precedentă. Am văzut o repriză din meciul vălenarilor din etapa trecută, de la Bălţeşti, dar nu consider că este concludentă, având în vedere adversarul. Sunt convins că vom face un meci bun şi că vom câştiga".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu