duminică, 25 octombrie 2015

"Liga lu' Lică". Avântul Măneciu - FC Băneşti 2-1

Pe terenul de la Măneciu, gazdele au reuşit să se impună în partida din această dimineaţă cu FC Băneşti. Mai dornice de victorie, gazdele au condus cu 2-0, băneştenii marcând golul de onoare în ultimele secvenţe ale partide prin Petrescu.
FC Băneşti a jucat la Măneciu în următoarea alcătuire: Veselu - Burlacu, Gânju, G. Radu, Coman - Crăciun, Ţigănuş, Dârstaru, Budileanu - Negreanu, Petrescu. Au mai jucat: Apostol, Nichifor, Roşu şi Hromei.
Imediat după fluierul final al partidei de la Măneciu, antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi (foto), a declarat: "Mi-era teamă de acest joc programat duminică, jucătorilor formaţiei noastre lipsindu-le prospeţimea. Toţi avem partea noastră de vină, pentru că din păcate nu ne.am prezentat la acest meci aşa cum ar fi trebuit, dar trebuie să trecem peste acest eşec şi chiar din etapa viitoare să reluăm seria meciurilor bune şi a victoriilor".

8 comentarii:

  1. Sa nu uitati ca meciul urmator il aveti cu cs cornu eu zic sa pregatiti sacul .....hai corneni mei

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce facurati?este o nou promovata deasupra voastra?ilioiu de ce nu a jucat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand o sa insemnati si voi ceva in fotbalul asta de doi lei?A lipsit prospetimea ,mi-e teama de jocurile disputate duminica!De ce Ioane?Mergeti cu totii sambata la discoteca?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca crezi ca poti sta langa ficare jucator si sa nu-i lasi la club te inseli amarnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii poti baga in cantonament peste noapte inainte de meci. Si nu cred ca nu exista bani pt asa ceva sau nu s ar putea gasi un sponsor care sa asigure cazare pentru 18 insi la o suma omeneasca. Astea sunt doar scuze, Breaza cu toti lesinatii si ciurucurile a facut 1-1 la Maneciu

      Ștergere
  5. Lesinat esti tu anonimule....bbto

    RăspundețiȘtergere