miercuri, 28 octombrie 2015

Avancronică. "Liga lu' Lică". CS Blejoi - Progresul Drăgăneşti

sâmbătă, 31 octombrie, ora 11.00
Blejoi
În coasta liderului la zi al campionatului judeţean, de care o despart numai două puncte, CS Blejoi continuă sâmbătă cursa de urmărire, sperând într-un pas greşit al formaţiei din Păuleşti. Misiunea elevilor lui Răzvan Vlad pare facilă, ei întâlnind echipa Progresul Drăgăneşti, aflată pe locul 11, cu numai 12 puncte.
În etapa precedentă, CS Blejoi a remizat la Văleni, 0-0, în vreme ce Progresul Drăgăneşti s-a distrat pe teren propriu cu "lanterna roţie", Găzarul Surani, căreia i-a administrat un scor de maidan, 7-2.
În sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit la Blejoi în etapa a doua a campionatului, pe 23 august 2014, blejoienii impunându.se cu 4-2, prin golurile marcate de Cr. Vasile (2), Stanca şi Ivan, respectiv, G. Oprea şi I. Oprea.
Preşedintele formaţiei CS Blejoi, fostul arbitru Gheorghe Biziniche (foto), a declarat în avanpremiera acestei partide: "Întâlnim o echipă incomodă, pe care am văzut-o la un meci la Drăgăneşti, chiar alături de şeful arbitrilor, Deaconu, pe vremea când ne vorbeam, şi am văzut o echipă care s-a bazat foarte mult pe vântul care bătea la teren. Probabil că, la fel ca şi alte echipe, jucătorii formaţiei din Drăgăneşti vor încerca să folosească la maximum suprafaţa bună de joc de la Blejoi şi condiţiile excelente de care dispunem. Sperăm într-un rezultat bun, care să alunge starea de tensiune resimţită pe banca noastră tehnică la meciul din etapa trecută. Avem nevoie de o descătuşare şi de o eliberare de presiunea existentă. vrem un meci frumos, cu faze spectaculoase, cu goluri cât mai multe, care să bucure "tânăra" galerie a formaţiei noastre. De asemenea, ne dorim foarte mult ca jucătorii convocaţi la selecţionata judeţeană, care va juca primul meci împotriva formaţiei din Buzău pe 4 noiembrie, chiar la noi, la Blejoi, să confirme şi să demonstreze că la fel ca şi alţi jucători de la noi, dar şi de la Păuleşti, ca să fiu foarte sincer, pot oricând evolua în ligile a treia şi chiar a doua".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu