joi, 29 octombrie 2015

Avancronică. "Liga lu' Lică". CSO Plopeni - AFC Brebu

vineri, 30 octombrie, ora 15.00
Plopeni, stadion "Gheorghe Şilaev"
Cu un nou antrenor, confirmat în cursul serii de ieri, Robert Săvulescu, AFC Brebu vine la Plopeni să încerce marea cu degetul, pentru că pe lângă diferenţa de valoarea evidentă între cele două echipe, brebenii se vor ai confrunta şi cu absenţa a trei jucători importanţi - portarul Stănulescu şi jucătorii de câmp Savu şi Drăgan, toţi cu probleme la locurile lor de muncă, probleme care nu le permit să fie prezenţi alături de echipă la un meci în cursul după-amiezii de vineri.
În aceste condiţii, noul tehnician al brebenilor, Robert Săvulescu, a declarat: "Întâlnim o echipă foarte bune, cu un antrenor bun şi despre care eu cred că ar merita să fie mult mai sus în clasamentul actualei ediţii de campionat. Noi mergem la Plopeni să ne jucăm şansa, nu avem nimic de pierdut, pentru că toată lumea ne consideră victime sigure. Aşa că nu avem de făcut decât să mergem şi s ne jucpm şansa noastră".

3 comentarii:

  1. Buna seara!
    As dori un schimb de link cu acest blog daca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine e noul antrenor?Savulescu?Chiar omul asta e antrenor?E clar...nu mai exista fotbal la niciun nivel,ne ducem de rapa!

    RăspundețiȘtergere