duminică, 25 octombrie 2015

"Liga lu' Lică". CS Păuleşti - CSO Plopeni 1-1

Liderul campionatului judeţean a înregistrat cel de-al doilea meci consecutiv pe teren propriu fără victorie, după eşecul 1-2 cu CS Blejoi şi remiza de astăzi, 1-1, cu CSO Plopeni. Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Puiuleţ, elevii lui Iulius Mărgărit egalând prin Ciobanu (foto).
CS Păuleşti a aliniat la startul partidei de astăzi următorul "11": Rădulescu - Ţugui, Pripu, Neagu, Pătraşcu - Dumitru, Butufei, Bărăgan, Pantilimonescu - M. Mihai, Ciobanu. Au mai jucat: Nae, Arnăutu.

4 comentarii:

  1. paulestiul a egalat din 11 m gratuit
    a cam tras neagu de ei..

    RăspundețiȘtergere
  2. " A cam tras de ei Neagu ".Hmm,intraba-l pe Copilu daca a fost penalty la acea faza ( nimeni nu a protestat ),dar si pe Scartaila(sper ca-i corect numele ) daca a fost iar penalty, atunci cand mingea la lovit in mana ???????????????? Daca ai fost la meci,te rog sa ne spui de cate ori au trecut cei de la Plopeni de mijlocul terenului,dar toate atacurile impotriva celor de la Paulesti( figurativ vorbind),pornesc de la unul Emil,care din cate am inteles,este antrenor SECUND la C.S.Blejoi si este prezent la toate meciurile de la Paulesti si culmea coincidentei,la aceleasi meciuri este prezent si DOMNUL PROFESOR DUMITRACHE " pseudo antrenor " la echipa care a facut 1-1 pe terenul LIDERULUI.Un picde rusinica,vorba cacotasilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucrurile se complica pt.Paulesti,dar oare vrea vreo echipa sa promoveze?Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa promoveze,asa cum,cu ani in urma concitadinele Unirea si CSM Campina anuntau de la inceputul campionatului ce intentii au.CS Cornu au o echipa frumoasa,omogena si,cred ca ar putea face o surpriza!Asta daca dl.Nanu(primarul) doreste!

    RăspundețiȘtergere
  4. bai nene cad gazdele construisc un tac cu bufa pe atacanti la c o iesi mama c c'







    la c au contruit astazi paulestiu c mare joc au facut la fel ca la jocul cu banestiul au profitat de un penaltiu si gata bufa sus pe c o iesi la noroc mare echipa paulestiu ,,,,,scuzeeeee

    RăspundețiȘtergere