sâmbătă, 31 octombrie 2015

"Liga lu' Lică". AS Tufeni - CS Păuleşti 0-5

Liderul a învins de o manieră categorică pe terenul unei nou-promovate, dar care obţinuse câteva rezulate spectaculoase şi ocupa pe merit un loc în prima jumătate a clasamentului. De altfel, imediat după meci, antrenorul formaţiei AS Tufeni, Robert Stoica, declara cu fair-play: "Ne-au fost superiori la toate capitolele. Am întâlnit o echipă bună, bine aşezată, bine închegată şi nu pot decât să-i felicit pentru jocul şi victoria de astăzi!"
Golurile cu care formaţia din Păuleşti îşi consolidează poziţia de lider al campionatului au fost marcate de Ciobanu (2), Pantilimonescu, Butufei şi Nae (foto - pe vremea când evolua în tricoul formaţiei CSM Câmpina).
Iată şi cele două echipe aliniate la fluierul arbitrului Bogdan Zahiu:
AS Tufeni: T. Ionescu - A. Ştefan, Dincă, Braşoveanu, Zecheru, Iordache, Bălănică, Bridinel, Mocanu, Anghel, Comnoiu. Au mai jucat: Brebenel, Fomenco, Costea, Burlacu. Antrenor Robert Stoica.
CS Păuleşti: Rădulescu - Ţugui, Neagu, Pripu, Pătraşcu, L. Dumitru, Bărăgan, Pantilimonescu, Butufei, M. Mihai, Ciobanu. Au mai jucat: Cocoş, Chejnoiu, Oae, Nae. Antrenor: Iulius Mărgărit.

10 comentarii:

  1. Cand joci cu 6 fundasi normal ca te astepti sa vina peste tine.hai Tufeni.acasa putin mai agresivi.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca jucati la brebu asa va bat .sunt in revenire de forma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Informatie sigura.La Tufeni a fost blat,prietenii stiu de ce.Chiotoroiu este prieten bun cu Iancu.De ce cred acest lucru,pentru ca in repriza a doua,desi puteau sa mai dea 6-7 goluri,oaspetii se intorceau cu mingea spre poarta lor cu pase la portar.In 90 de min.gazdele au tras 2 suturi spre poarta si alea in repriza a doua,fiindca in prima nu au trecut de jumatatea terenului

    RăspundețiȘtergere
  4. Tufenare,te mai dai rotund?spune tu ce golaveraj ai cu primele 3din clasament?ca de fapt primele 3-4 contează i campionatul asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare nu contează punctele,priceputule la fotbal????

      Ștergere
  5. Conteaza punctele nepriceputule,dar săptămână trecută nu.ți mai încăpeai în piele.parcă ai fi câștigat cupă româniei așa umflat erai.stai cuminte,ai echipă de locurile 6-10 nimic mai mult.intr.un campionat așa de slab nu văd de ce ești așa de entuziasmat.intr.adevăr sunteți noi promovați,dar nu uita de la locul 10 în jos sunt echipă care acum 5-6 ani nu aveau ce căuta i liga asta.ești un peste măricel intr.o apă micuță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma da tu asta asa deștept ce mare suporter de echipa esti de esti asa profesionist de faci tu clasamente

      Ștergere
  6. Perfect adevarat d-le Robert Stoica!Ai spus ca stii totul despre Paulesti,ca ai avut discutii individuale cu baietii,ca stii totul despre adversar,si ce s-a intamplat?5 boabe de la Paulesti ,6 de la Blejoi!Se pare ca nu stii sa pregatesti jocurile cu adversarii adevarati!Una peste alta ocupati un loc onorant,peste Banesti de exemplu,o mare dezamagire!Bafta si schimba modul de abordare a jocurilor tari!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi sa ti vezi tu de treaba ta,ca de profesori care critica suntem satui...........,vezi ti tu de viata ta si lasa i pe alti sa si faca treaba.

      Ștergere
    2. Sunteti satui de profesori care critica?Si ce vreti? Sa va laudam cand sunteti penibili?(am vorbit la plural,fiindca am inteles ca sunteti mai multi)Nu v-ar strica putina modestie,nu sunteti buricul pamantului(din nou la plural)!Chiar nu acceptati o critica corecta fata de ce a-ti aratat la un anumit moment?Inseamna suficienta,micime,zero,nada,niente,nothing,nimic!Adio,nu va mai deranjez!

      Ștergere