sâmbătă, 24 octombrie 2015

"Liga lu' Lică". Teleajen Văleni - CS Blejoi 0-0

Un derby stricat de un arbitru, cam aceasta pare a fi concluzia celor prezenţi în această dimineaţă la Vălenii de Munte pentru ceea ce se anunţa a fi capul de afiş al acestei etape. Eroul jocului a fost arbitrul Mădălin Marinescu (foto), care a reuşit să enerveze ambele tabere, a lăsat un joc mult prea tare, uneori chiar dur şi nu a validat o reuşită clară a oaspeţilor, aici partea sa de vină având-o şi asistentul Ionel Gheonea. În pofida arbitrajului, totuşi, fiecare formaţie şi-a creat ocazii la poarta adversă, cea mai clară aparţinând tot oaspeţilor, cu 10 minute înainte de final, atunci când Ivan a scăpat singur cu portarul advers, l-a driblat pe acesta şi cu toată poarta goală în faţă a trimis alături.
Antrenorul Răzvan Vlad (care, apropo, a rămas în continuare pe banca blejoienilor, nu aşa cum a apărut eronat într-o publicaţie judeţeană la începutul săptămânii ca fiind tehnicianul principal al rivalei CS Păuleşti) a trimis în teren pentru CS Blejoi următorul "11": Ad. Gheorghe - Sterie, Filip, Stanca, Vlaicu - Bojoagă - Vl. Badea, Fl. Badea, Prodan, M. Anghel - M. Ivan. Au mai jucat: I. Ioniţă şi Stăncescu.

3 comentarii:

  1. Eu nu am vazut un meci bun al acestui arbitru slab zic eu(si nu numai),dar vad ca e trecut la f.promitatori si tinut "in bete"ca nu cumva sa cada.In afara de un pic de aliura nimic altceva (ma refer aici la :talent,atitudine,intuitie,orientare) La un meci de liga A de anul trecut,dupa o decizie anapoda se lamenta in fata jucatorilor defavorizati de decizia lui cu un..."sa moara mama,a fost fault..." :( un arbitru slab,cum altfel daca mai intotdeauna supara ambele tabere ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua.Cu tot respectul pentru Razvan Vlad,dar la Paulesti,din toate punctele de vedere, avem un om de prea mare valoare, si acela este si va fi IULIUS MARGARIT,La cum cunosc conducerea celor din Blejoi (din auzite,nu-i cunosc personal ),sunt ferm convins k in publicatia respectiva a fost o greseala de redactare..

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde sti tu că a fost o reusita clară a oaspeților ? Ai văzut tu din tribună ca mingea a depășit linia porții? Sau asa ti-au spus oaspeții ca au văzut ei bine? ( in spatele portii nu te am vazut)?????????

    RăspundețiȘtergere