duminică, 25 octombrie 2015

Probleme grave de arbitraj în două din cele patru meciuri de ieri din "Liga lu' Lică"

Ieri, în etapa a 11-a din "Liga lu' Lică" au avut loc patru meciuri. Două dintre acestea au adus probleme grave de arbitraj, ceea ce ridică un semn de întrebare asupra activităţii comisiei "Împăratului Marean".
Teleajen Văleni - CS Blejoi 0-0
arbitru - Mădălin Marinescu (foto)
observator - Tudor Negoiţă
Oaspeţii au acuzat jocul tare, uneori chiar dur al gazdelor, decizii care au iritat ambele tabere. Faza cu cele mai mari semne de întrebare a avut loc în minutul 30. Atunci, Bojoagă a trimis o puternică lovitură cu capul, mingea a lovit transversala, a sărit în dâmbul aflat în spatele liniei porţii la fiecare poartă a terenului de la Văleni, şi a revenit în teren. Asistenul Ionel Gheonea nu a semnalizat nimic, astfel că reuşita formaţiei din Blejoi nu a fost validată. Am discutat şi cu oameni neutri prezenţi la acest meci şi părerea unanimă a fost că mingea a intrat în întregime în poartă.
Pe dâmbul încercuit cu galben a picat mingea. O fi intrat în poartă sau nu?
AFC Brebu - Astra II 3-4
arbitru - Bogdan Zahiu (foto)
observator - Constantin Ciocoiu
Meci cu multe oluri la Brebu, dar încheiat cu un penalty care a stabilit învingătoarea. Penalty-ul a fost contestat îndelung de gazde, care au susţinut că nici urmă de fault la faza la care arbitrul Zahiu a dictat penalty în favoarea oaspeţilor. Interesant este faptul că la final atât oficialii formaţiei oaspete, cât şi observatorul partidei le-au recunoscut gazdelor că nici vorba de penalty la faza respectivă! Acum, rămâne de văzut dacă observatorul jocului îşi va menţine punctul de vedere şi în raportul oficial pe care îl întocmeşte sau a fost doar o stratagemă să mai liniştească gazdele. Oricum ar fi fost, punctele nu se mai întorc la Brebu!
În loc de concluzie... Vreau să se înţeleagă foarte bine că nu acuz pe nimeni de nimic. Se poate să fie doar simple greşeli. Dar când jumătate dintre meciurile desfăşurate într-o zi în primul eşalon judeţean au asemenea probleme de arbitraj, atunci undeva este o problemă. iar de obicei, problema este la vârful comisiei, pentru că - nu-i aşa? - peştele de la cap se-mpute!

3 comentarii:

  1. in privinta d-lui Ciocoiu noi cei de la afc brebu am avut si avem incontinuare deplina incredere si respect fata de dansul si suntem siguri isi va mentine punctul de vedere. cat despre bebe zahiu va pot spune doar ca la sfarsitul partidei a recunoscut ca la faza penalty-ului acordat oaspetilor s-a cam "' PRIPIT ",asta fiind vorba lui, insa punctul sau punctele s-au dus. Si apropo penalty acordat la 3-3 moment in care echipa oaspete chiar nu mai ajungea deloc la poarta noastra. O zi buna. PANA O.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viciere de rezultat,penalty neacordat gazdelor în ultimele minute la un hent evident!dupa telefonul primit la pauza de la ajf zahiu si-a intrat in rol si a arbitrat intr-o singura directie,sa iasa bine pt ploiesteni...apropo,de ce a fost delegat un arbitru din ploiesti???lăsati-ne sa jucam sau nu avem voie sa depasim ceptura si urlati?doar de acolo vine vinul pe la ajf!!! Rusine,va bateti joc de munca acestor băieti

    RăspundețiȘtergere