miercuri, 28 octombrie 2015

Avancronică. "Liga lu' Lică". FC Băneşti - CS Cornu

sâmbătă, 31 octombrie, ora 11.00
Băneşti
Cel mai interesant meci al etapei a 12-a din "Liga lu' Lică" are loc la Băneşti, acolo unde se întâlnesc ocupantele locurilor 7 şi 3, dincolo de cele 7 puncte din clasament dintre cele două formaţii, existând o mare rivalitate între orice echipe din zona Câmpina când se întâlnesc între ele.
În plus, băneştenii vin după înfrângerea de la Măneciu, 1-2, în vreme ce cornenii au o serie de invincibilitate aproape incredibilă, cel mai recent succes fiind 3-1 pe teren propriu, cu Progresul Drăgăneşti. Mai mult, cornenii au câştigat toate partidele disputate în acest sezon în deplasare!
În sezonul precedent, băneştenii au încins în ambele partide disputate cu CS Cornu: 3-0 la Cornu (marcatori: Burloiu, Hromei, Vane) şi 3-1 la Băneşti (marcatori: Negreanu, Creţu, Burloiu, respectiv, Paven).
Iată şi ce au declarat antrenorii celor două echipe:
Ion Burchi (foto stânga), FC Băneşti: "După înfrângerea la care sincer nu ne aşteptam de la Măneciu, ne aşteaptă un meci mult mai dificil sâmbătă. Jucăm acasă, în faţa unei echipe care are numai victorii în deplasare în acest sezon, demonstrând o formă foarte bună, astfel că presiunea asupra noastră este foarte mare. Probabil că vor veni să câştige, dar noi trebuie să ne impunem jocul şi să demonstrăm că înfrângerea de la Măneciu a fost doar un accident. În plus, se ştie că este o rivalitate între echipele din această zonă, de fiecare dată meciurile fiind foarte disputate. Se anunţă lume multă la meci, astfel că noi ne putem motiva şi să realizăm un adevărat spectacol sportiv la finalul căruia noi să fim cei care ne vom bucura".
Mihai Dinu (foto dreapta), CS Cornu: "Sâmbătă se întâlnesc două echipe bune ale campionatului judeţean, cu tradiţie, iar noi vom aborda meciul la victorie, aşa cum am făcut în toate partidele. Este un meci important pentru noi pentru că vrem să demonstrăm că avem valoare şi că putem învinge indiferent de numele adversarului sau de terenul pe care jucăm. Întreg lotul formaţiei noastre este valid, băieţii sunt încrezători, motivaţi şi am convingerea că ne vom putea menţine şirul evoluţiilor foarte bune încununate cu victorii în deplasare".

8 comentarii:

  1. cum e asta ,ca atunci cand joaca locul 7 cu locul 3 este cel mai interesant meci??????????????????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu pot decat sa imi exprim compasiunea ca nu ai inteles! imi pare rua pentru tine, dar eu nu am timp sa iti explic!

      Ștergere
  2. Probabil e de la breaza! Se intalnesc 2 echipe de valori apropiate ,cu jucatori tineri(majoritatea) si in opinia celui care a acris e cel mai interesant meci.frustratule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai mai apucatule cu breaza?chiar crezi ca ne intereseaza asa mult meciul vostru?e unul din meciurile de vazut,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ti dai tu cu presupusul despre x sau y.cristian

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e mai greu decat jocul de la Maneciu mai Ioane,e nasol!Gandeste pozitiv.transmite incredere baietilor,pregateste-i pt.concurs!Cornu e o echipa buna,dar puteti s-o invingeti!Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Banestiu si Cornu dau 6 jucatorii la selectionata 3 si 3 .bb http://www.ziarulprahova.ro/stiri/sport/221015/se-joaca-la-blejoi

    RăspundețiȘtergere