miercuri, 28 octombrie 2015

Robert Banu nu mai este antrenor la AFC Brebu! 90% (re)vine Robert Săvulescu

După înfrângerea nemeritată din etapa precedentă, 3-4 pe teren propriu cu Astra II, AFC Brebu trece acum printr-o perioadă ceva mai tulbure. A doua zi după meciul cu Astra II, preşedintele Cătălin Tănase şi antrenorul Robert Banu (foto stânga) au avut o discuţie telefonică, tehnicianul anunţând că doreşte încetarea colaborării.
"Am avut o discuţie telefonică a doua zi după meciul cu Astra II cu preşedintele Cătălin Tănase în care l-am informat că nu doresc să mai continui colaborare, deşi nu am ce reproşa băieţilor, iar rezultatele sunt cele pe care le puteam avea în actualele condiţii. Discuţia a durat cred că vreo 30 de secunde", a declarat fostul tehnician al brebenilor, Robert Banu.
În momentul de faţă, cele mai mari şanse să revină pe banca tehnică a formaţiei din Brebu le are Robert Săvulescu (foto dreapta), cel care făcuse echipă cu Marius Vişan la Tricolorul Breaza. Contactat telefonic, Săvulescu a confirmat existenţa discuţiilor: "90% cred că voi reveni la Brebu, pentru că trebuie să ne intrăm rapid într-un nou ciclu, mai ales pentru că ne aşteaptă vineri un meci foarte greu, la Plopeni. Sigur, este probabil ca odată cu revenirea mea să aibă loc unele schimbări şi în lot, dar vom mai vedea acest lucru"

3 comentarii:

  1. Cand il numiti pe Savulescu antrenor,ceilalati antrenori. a-r trebuii sa se simta jigniti.Nu-l mai numiti antrenor,ca la un moment dat,saracul chiar o sa creada ca este.

    RăspundețiȘtergere
  2. este stai linistit . pune suflet si a fost langa echipa in momentele grele datorita lui afc este in laga A

    RăspundețiȘtergere