miercuri, 19 iunie 2013

Baraj Liga a 3-a. Voinţa Lanurile a făcut contestaţie! De ce poate pierde CSM Câmpina promovarea? "Don Lică" are, din nou, de dat explicaţii...

Înaintea meciului de baraj de la Slobozia, dintre CSM Câmpina şi Voinţa Lanurile, formaţia buzoiană a formulat o contestaţie. Obiectul său: AJF Prahova nu are Statutul aprobat de FRF şi nici de instanţă, iar CSM Câmpina nu ar fi avut dreptul să reprezinte AJF Prahova, pentru că nu exista Statutul în baza căruia să se desemneze inclusiv campioana judeţului.
O adevărată lovitură de teatru, care dă ceva emoţii grupării lui Guran şi Nistoroiu, dar şi lui... "Don Lică",
pentru că nu ştiu cum va răspunde "Don Lică" în faţa celor doi patroni în cazul unei nedorite - dar posibile! - acceptări de către FRF a acestei contestaţii.
Acum, după părerea mea, este greu de crezut că FRF va da câştig de cauză formaţiei din Buzău, pentru că dacă ar fi fost aşa cum susţin oficialii buzoieni, FRF nu trebuia să programeze câştigătoarea campionatului judeţului Prahova, aşa cum am scris chiar aici cu ceva timp în urmă. Totuşi, este posibil orice... Pe de o parte, FRF poate găsi o "portiţă" pentru a da meci pierdut CSM-ului cu 3-0, pentru simplul motiv că AJF-ul lui "Don Lică" ignoră apelurile FRF de a intra în legalitate din punct de vedere al Statutului. Pe de altă parte, chiar sunt curios să văd o motivare a deciziei Comisiei de Disciplină în cazul în care va mmenţine rezultatul din teren, în condiţiile în care la acest moment AJF Prahova nu are un statut valid (şi nu îl are de ani buni!).
În acelaşi timp, orice decizie va da FRF se umple de ridicol, după ce a acceptat să meargă la nesfârşit pe mâna (necâştigătoare) a lui "Don Lică". Dacă va accepta contestaţia buzoienilor, va putea fi întrebată pe bună dreptate de ce a mai programat acest meci, dacă va respinge contestaţia buzoienilor, FRF ar trebui să arate şi Statutul AJF-ului aprobat atât de FRF, cât şi de instanţele civile în drept! În concluzie, "Don Lică" a reuşit să mânjească şi FRF-ul cu şmecheriile sale!

8 comentarii:

  1. ai verificat informatia asta? in raport nu s-a scris nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bineinteles! clubul buzoian a depus la frf in preziua meciului un memoriu in care face aceasta contestatie. el se va judeca de comisia de disciplina a frf, atunci cand se va face omologarea rezultatelor barajului

      Ștergere
  2. NU MOR CAII , CAND VOR CAINII . PRIETENII STIU DE CE ... :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. REVIN CU UN ALT COMENTARIU; DACA D-TA CREZI TOATE BALIVERNELE DE LA AGRICULTORI DIN LANURLE ,ESTE TREABA DUMITALE. DE CE FRF A TRIMIS O BRIGADA FIFA DE ARBITRI DE NOTA 10, DE CE I-SA LUAT CSM-ULUI 35 MILIOANE LEI VECHI PENTRU ORGANIZARA MECIULUI ,DE CE I-SA DAT TEREN DE FOTBAL SA JOACE , DE CE AU FOST SUPORTERII CSM ,PAZITI NON-STOP DE JANDARMI, DE CE , DE CE , DE CE? SI NU IN ULTIMUL RAND DE CE ECHIPEI DE FOTBAL CSM CAMPINA I-SA PERMIS SA JOACE MECIUL DE BARAJ CA REPREZENTANTA PRAHOVEI DACA AJF -UL ARE PROBLEME CU STATUTUL? LANURILE SA NU UITAM CA ANUL TRECUT A FACUT CEL MAI MARE BLAT DIN ROMANIA , ACEL CELEBRU 33-1. EI DE CE AU AVUT VOIE SA JOACEACEST MECI SI CSM -UL NU ?

      Ștergere
  3. articolul este semnat de zencenco? sau el a facut contestatia?

    RăspundețiȘtergere
  4. interesante comentariile acestei postari, dar am si eu o intrebare: poate cineva sa arate Statutul aprobat al AJF Prahova? Daca nu...

    RăspundețiȘtergere