vineri, 21 iunie 2013

Cât îl mai ține ”Nașu'” în brațe pe ”Don Lică”? Și de ce?

Meciul de baraj pentru Liga a 3-a de miercuri seară dintre CSM Câmpina și Voința Lanurile a readus în centrul atenției mult discutatul subiect al Statutului AJF Prahova. Nu mai reiau întreaga poveste, cert este că presat și de termenul de la Judecătoria Ploiești, din 25 iunie, ”Don Lică” trebuie să scoată urgent Statutul AJF! Și nu oricum, ci aprobat de Comitetul Executiv al FRF!
Acum, probabil că ”Don Lică” va ieși așa cum știe numai el s-o facă și din această situație. Dar de ce s-a ajuns aici? Se fac doi ani de când FRF se roagă literalmente de forul condus de ”Don Lică” să intre în legalitat ecu Statutul. Primele termene au fost august, apoi octombrie și decembrie 2011!
Au trecut toate acestea, a trecut și întreg anul 2012 și aproape jumătate din 2013, iar ”Nașu'” pare a avea prea multe probleme pe cap pentru a se mai împiedica și în problemele cauzate de ”Don Lică”. În mod normal, după toate statutele și regulamentele FRF, AJF Prahova trebuia dezafiliată din decembrie 2011!!! Acum, odată ce nu s-a luat la momentul potrivit decizia, FRF a intrat într-un nefericit carusel al prostiilor, având partea sa de vină, una poate chiar mai mare decât a lui ”Don Lică”.
Dar tocmai pe problemele pe care le are ”Nașu'” ar putea fi soluția la problemele provocate de ”Don Lică”. Pentru că doar un sistem mafiot nu l-ar lăsa pe Mircea Sandu să se ”scuture” de toți ”purecii” ca alde ”Don Lică”, pentru că ei nu fac nimic altceva decât să creeze probleme suplimentare unui sistem deja aflat foarte aproape de comă...

9 comentarii:

  1. Am o nedumerire

    - Silviu Crangasu poate sa fie in acelasi timp presedinte la doua entitati fotbalistice afiliate la FRF, AJF Prahova respectiv AFC Conpet? Eu va spun ca NU - e ca si cum un sofer ar putea conduce in acelasi moment doua masini.
    E clar conflict de interese pe fata, iar daca cititi cu atentie ROAF o sa vedeti ca am dreptate
    - Si mai am un lucru sa va spun, asa ca chestie: in afara de dl. Baltateanu, care mi-a fost candva profesori, ceilalti de prin comisiile si comitetele AJF ce cauta pe acolo? N-au nici o treaba, se strang la un pahar de coca cola si dau prin incompetenta la gioale fotbalului judetean, pentru care altii scoatem bani din buzunare ca sa nu moara de tot. Daca s-ar scoate la concurs posturile de observatori sau membrii ai comisiilor de specialitate din AJF cred ca nici unul din cei actuali n-ar mai ramane in Pielari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum, Crangasu e presedinte si la Conpet? E ilogic sa fi sef in doua locuri cu acelasi obiect de activitate sportiva...cand are timp fizic sa le faca pe amandoua? Sau tocmai de aceea sunt pe butuci si una si alta. Ca la noi la nimeni. Personal, care am si ceva studii pe afara, abia fac fata in locsorul meu de activitate, iar ca sa ma ''aventurez'', pentru ceva bani in plus, si in alta parte, inseamna sa le fac prost pe amandoua. De SUPERMANI sunt satul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bune amandoua comentariile. Va ridic si eu o problema. De ce ajful permite in campionat trei echipe de la acelasi club, e vorba de Brazi, astea se ajuta toate intre ele, plimba jucatorii de la una la alta..aproape nici nu sti cu care joci. Ma da primaria aia chiar nare ce face cu banii sa tina atatea echipe, da sa nu vrea sa promoveze cu nici una. Si apoi toate echipele de la Brazi au spatele gata asiurat de presedintele lor lazar care e si bossul de la Disciplina. Adica omul isi judeca echipele sale cand picva pe bac si normal ca stie ce are de facut. FRF stie treaba asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Alo, baiatu, ce ai cu echipele din Brazi? Dute sa vezi ce baze sportive sunt acolo, care e treaba ca isi permit sa tina atatea formatii, daca au cu ce bravo lor. Eu am jucat acum 20 de ani fotbal cu primarul de acolo, Leonas, si se vede acum mana lui. Din cate am aflat el se implica total la club si nu Lazar, asa ca nu va mai luati de dl. Nicu, el are treaba cu AJF. Eu am avut tangenta la Comisia de disciplina, si nu Lazar ia decizii, tot Crangasu decide si Negoita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toată activitatea de la AJF este în afara legii:
    - fara Statut aprobat este nula din punct de vedere lagal
    - dacă ar intra DNA-ul ar vedea ce evaziune fiscală este acolo (daca ar verifica evidenta cartonaselor galbene, rosii, transferuri ar vedea că pentru toate astea nu au fost eliberte chitante, iar banii au intrat în buzunarele lui Lic și Negoiță)
    - domnul Lica este clar în incompatibilitate;
    - toate deciziile Comitetului Executiv sunt lovite de nulitate, deoarece nu este constituit statutar;
    - nici un membru din comisii nu trebuie sa aiba vreo legatura cu una din echipe;
    - și multele altele.
    Dar nu stim de ce nu se sesizeaza DNA-UL, iar FRF chipurile doarme. Nu este asa, il sprijina ca are nevoie de voturi, dar se vede ca si la FRF este ca la AJF. Jaf pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiti ca se spune ca un popor are conducatorii pe care ii merita.
    AJF-UL are conducatorul pe care il merita. Cei care sunt membrii se bucura de micile servicii pe care don Lica și Negoiță li le fac, dar nu realizeaza ce se întamplă în spatele acestor servicii, ce afaceri fac ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. De unde sa stie FRF ce magarii se fac sub obladuirea bossului ajfist? Crangasu si cateii lui din presa nu fac valuri la potlogarii. La tampenii se merge pe sestache. Dima stie sa faca lobby numai ptr. selectionata Prahova ca doar trebuie sasi faca datoria ptr. deplasarile platite de AJF. In ziare nu e nimic de criticat din activitatea ajefistilor de pe Pielari. Toate sunt bune si frumoase, totul e ok. Si aranjamentele sunt in floare. Ce cauta Ion Mihai intre cei aflati alaturi de Crangasu pe banca arbitrului de rezerva? Cum ce cauta? Doar e deal casei. La anul cioraneii trag la promovare si tre sa fie acolo. Ca atunci cand era cu Tomsaniul, ppromovat se stie cum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru anonim de la 19,55. In afara de interesele sportive, dintre Ion Mihai si Crangasu, poate nu stii ca baiatul lui Crangasu, dupa unele zvonuri, este angajatul lui Ion Mihai. De ce te mai intrebi de ce se tin scai unul dupa altul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum vad eu viitoarea conducere a fotbalului prahovean

    Presedinte de onoare - MIRCEA DRIDEA
    presedinte AJF - CRISTIAN NICA
    vice prsedinte - GEORGE ANDREI
    prsedinte arbitri - IONUT NEAGU
    vice arbitri - IONUT BORCAN
    la disciplina - un jurist independent

    RăspundețiȘtergere