miercuri, 19 iunie 2013

Stadionul "Rafinăriei", un loc părăsit?!

Suprafaţa de joc a stadionului "Rafinăriei" din Câmpina arată jalnic! Pare un câmp părăsit, pe care iarba a crescut în voie şi în foarte scurt timp gazonul se va compromite total! De ce s-a ajuns aici?
Unirea Câmpina şi-a încheiat socotelile cu Rafinăria, la fel şi CSM-ul, iar factorii de decizie locali ai CSM-ului par total dezinteresaţi de soarta acestei suprafaţe de joc.
În condiţiile în care se vehiculează tot mai des că majoritatea tribunelor vor ajunge la fier vechi, pe cine mai interesează suprafaţa de joc?!

7 comentarii:

  1. mare pacat,guran a reusit in vara asta ce a vrut sa faca de 2 ani de zile.adik sa dispara unirea campina,acum sunt curios dk este lasat intentionat terenu in halu asta ca in toamna sa apara guran 'calare pe un cal alb' si sa se laude ca scapat stadionul rafinaria din ruina.ramane de vazut...

    RăspundețiȘtergere
  2. ai mare dreptate . tybyas

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi pe la 13:30 erau niste baieti la stadion, de la Petrom se pare. Tundeau iarba si aveau si ceva utilaje in incinta stadionului. Excavau ceva, mai in spate, langa gard. Parea o operatiune serioasa.
    Stie cineva ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Petrom a obtinut acordul Rafinariei pt a lucra la putul de sonda dinbtre blocurile de la IRA folosind o parte a terenului din incinta arenei. Mai multe detalii pe www.campinaph.ro.

      Ștergere
  4. Nu numai Guran a vrut sa distruga aceasta echipa ci si Dragomir , pårea f lncantat cand a rausit sa nu mai finanteze unirea se pare ca avea o tinta fixa. Acesti oameni se numesc marionete. Ear cu stadionul sa stati linistiti ca se simte mirosul lui Mara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mara are omeni puternici ln spate si nu lasa el lucrurile sa degradeze pt ca asa este firea lui , m-ai ales ca acel stadion este viata lui , bine ar fi daca s-ar lntoarce lnapoi . Nu ati vazut cum era terenul de fotbal de la cornu pana sa vina el, a bagat ape pe el la tavalugit si la tuns daca nu era el si acum echipa din cornu se batea la retrogradare , tot cu acelasi capitan. Stiti ca nu are nici o calitate la cornu ,la mintit ca ll baga ln acte si este acuzat de unii si de altii ca fura de la cornu, va lntreb cum pt ca el nu are nici un drept sa scoata s-au sa faca plati. Sunt un bun prieten ll cunosc bine daca li tai venele li curge fotbal. Bravo celor din cornu ca l-au" convins " sa vina la ei ca la ce oferte a avut si cu bani multi si a refuzat de dragul copiilor pe care ea avut la cornu . Acum poate lsi da seama ca aceasta localitate nu face de el nu merita un om ca Mara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit ca Mara a luat terenul cu contract de inchiriere

      Ștergere