miercuri, 26 iunie 2013

Lovitură de teatru! ”Mara” a închiriat stadionul ”Rafinăriei”!

După ce în urmă cu numai câteva zile vă informam că stadionul ”Rafinăriei” pare a fi lăsat în paragină, buruienile năpădind gazonul, astăzi am consemnat o adevărată lovitură de teatru, Rafinăria încheind un contract de închiriere a stadionului!
Arena a fost închiriată unei firme aparținând lui Mărgărint Ciubotaru ”Mara” (foto), fostul președinte de la Unirea Câmpina, care ne-a declarat: ”Da, astăzi am semnat contractul de închiriere cu Rafinăria, pentru că mă durea sufletul să văd că stadionul se degradează. L-am închiriat pentru Unirea Câmpina, atenție, nu FC Unirea, făcând deja o serie de demersuri pentru a înscrie echipa Unirea Câmpina în Liga B Prahova. Dacă nu se va găsi un loc, ne vom înscrie în Liga C Prahova și vom juca doar de plăcere. Rămân în continuare și la Cornu și vom realiza un acord, astfel încât la Unirea să putem folosi și jucătorii care nu intră în vederile antrenorului pentru echipa CS Cornu”.
În același timă, pentru că și oficialii ACSM Câmpina au declarat că vor juca meciurile de pe teren propriu tot pe stadionul ”Rafinăriei”, ”Mara” a precizat:
”Oricine va putea juca pe acest stadion, dar cu condiția să discute cu mine și să plătească pentru utilități și pentru tuns, marcat și tot ceea ce presupune organizarea unui joc de fotbal”.

12 comentarii:

  1. :))))))))))))0
    tare,usor usor cornu se muta la campina

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate mai gaseste pe cineva si va continua Unirea in liga a 3-a....

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu vedeti ce se urmareste? 1-Creerea unei grupari sportive dupa care sa poata accesa bani de la primarie (Maradona) dupa Legea 350.2-Subanchirierea terenului catre ACSM Campina la un pret convenabil(TOT PENTRU MARADONA).3-Fortarea Primariei din Cornu la o suplimentare de bani(PENTRU MARADONA).4-Imagine pentru MARADONA cat incape (SALVATORUL STADIONULUI RAFINARIA)vezi Doamne DEZINTERESAT.

    RăspundețiȘtergere
  4. EUROPA ....STEAUA27 iunie 2013 la 23:36

    Esti un frustrat...nu vrei tu sa joace ACSM -ul asta echipa de aghiotanti, asa soarta...tu chiar nu intelegi ...???? habar nu ai ce inseamna legea 350, esti un zero barat, vezi ca trebuie sa mai treaca un an sa poti accesa fonduri pe legea 350, la punctul 2, nu trebuie sa te mai doara subinchirierea, pentru ca ACSM nu va EXISTA, este nula, iar dac primaria se mai agata de acest proiect adio voturi atunci cand trebuie,; legat de punctul 3 cu fortarea mainii, suplimentare de bani cand nu ai o functie in club...ce sa stii tu...nu are sens sa te bag in seama, iar imagine cu Maradona...o sa ai parte de ea, crede-ma, dute in Djibuti poate nu ai acces la internet ca imagine are, nu trebuie....apropo somn usor...sa nu crezi ca sunt Mara, crezi ce poti...atat esti in stare...o marioneta ce exprima in scris frustarea unora...cunoastem seria asta de numerotari 1, 2, 3, 4...puncte nu gluma, prietenii stiu de ce, hai pa ca m-am plictisit de tine....Bogdanele...foloseste si tu mai rar "Maradona". eeeeeeeeeeeeeeeee, cat crezi ca mai merge??????????

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmareste , nu urmareste bine ca se ocupa de stadion! Primaria sau Guran de nu l-au inchiriat pana acum? Stadionul a fost acolo, n-a plecat nicaieri...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar tu de ce nu poti dl anonim sa faci ce face Mara esti invidios s au nu te duce tartacuta . Este o realizare sa prinzi un contract cu asemenea stadion ,nu ori cine optine asa ceva . Nu m-ai fi carcotas.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut baieti . Mara sunt . Multumesc celor care apreciaza munca m ea si celor care nu .
    Este normal sa lti exprimi parerea si nu este nimic anormal , atata timp cand te semnez anonim ,pt mine asta esti , 1 nu cunosti legile sub nici o forma ,2 nu aveam cum sa las un stadion , ln care am investit 10 ani, sa faca paragina. 3 daca as face o echipa nustiu de ce te ar deranja. Iar 4 pa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Roberto Opatchi28 iunie 2013 la 10:52

    V-ati gandit un moment inainte sa criticati ca acelasi lucru ati facut cu toti cei care au sustinut intr-un fel sau altul fotbalul in Campina? Pe Chitu l-ati injurat dar,cand nu a mai sustinut echipa Poiana s-a desfintat.Pe Guran il injurati dar nu vedeti ca majoritatea jucatorilor din zona care activeaza la mai toate echipele sunt crescuti la Coruna,pe Mara il injurati ca nu stiu ce face,pe Hagianu ca incearca sa faca ceva cu clubul lui.Vreau sa intreb si eu :daca toti acestia nu s-ar mai implica unde ati mai merge la meciuri?Referitor la implicarea Primariei,in orice tara civilizata sunt sprijinite toate activitatile sportive dintr-o comunitate.Roberto Opatchi

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu vad in aceste comentarii, un punct de vedere de la B Manescu...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mara, nu te cunosc personal(doar din vedere de la meciuri), dar felicitari pt initiativa de a avea grija de stadion !

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari!Buna miscare!

    RăspundețiȘtergere