luni, 24 iunie 2013

Juniorii lui HM au început cantonamentele la mare

Astăzi a început prima serie de cantonament la mare pentru juniorii de la clubul Hagianu Mircea Junior Câmpina. Pentru început, au plecat juniorii mici, care se vor întoarce acasă duminică seară, lunea viitoare urmând a pleca și lotul juniorilor mari. Mircea Hagianu ne-a dat mai multe detalii despre acest nou stagiu de pregătire centralizată: ”Astăzi am ajuns la mare, la Eforie Sud cu 30 de copii de la grupele de juniori mici, urmând să ne întoarcem duminică seară. A doua zi vom reveni pe Litoral cu 40 de copii de la grupele de juniori mari, astfel că 70 de copii vor beneficia și în această vară de un stagiu de pregătire centralizată la Eforie Sud. Avem condiții bune de cazare, masă și antrenament, efectuăm câte două antrenamente zilnice și încerc ca dincolo de pregătirea fizică specifică unui astfel de stagiu, pentru mulți dintre ei înseamnă și prima lor ieșire de acest gen, pe unii învățându-i inclusiv să mănânce cu furculița și cuțitul. Față de alți ani, acum avem o mare problemă, în sensul că stăm foarte prost din punct de vedere financiar.
Pe de o parte, Primăria Câmpina nu a finalizat încă procedurile pentru acordarea fondurilor pe baza Legii 350, astfel că nu am putut primi încă nici un leu, iar pe de altă parte nici clubul Unirea nu și-a achitat obligațiile pe care le avea din punct de vedere financiar, pentru că am jucat pentru ei în sezonul trecut, un club de Liga a 3-a fiind obligat să înscrie în campionatele de juniori mai multe echipe. Este păcat, pentru că am mari dificultăți în a oferi tot ceea ce au nevoie celor 70 de copii care vor merge la Eforie Sud în aceste două cantonamente”.

9 comentarii:

  1. Vor plati parintii ca intotdeauna,chestia e ca un cantonament,la aceasta ora este total nepotrivit,campionatul incepand in septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e.Cand nu s-a plans Hagianu...Acum un an cica i-au fost furati banii din hotel,in timpul anului plange ca e dat afara de primarie de pe teren,aceeasi primarie care-i da bani in fiecare an, cum el zice dupa legea 350,in timp ce el percepe taxe si la amaratii aia de copii care nu au dupa ce bea apa(face-ti un calcul simplu>120 de copii inmultit cu 35 lei pe luna si vedeti cat da).La teren nu plateste chirie,si fotbalisti nu a scos nici pentru div D.Cat mai FURI bai HAGIANULE si prostesti pe toata lumea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga domnule cretin,dobitocismul tau este exprimat printr-o totala lipsa de cunoastere a lucrurilor sau invidie ex:20 de copii sunt luati la mare pe gratis din banii primariei,in club sunt 140 de copii dintre care 40 platesc o taxa de 30 de lei(nu 35 esti prost rau) cu care sunt platite utilitatile terenului primariei si intretinerea lui,sunt 3 jucatori care au luat probele la divC si au jucat in Divizia D la Chimia Brazi fiind monotorizati de echipa Stoke City.In final draga dobotocule iti voi reaminti ca Hagianu a castigat campionatele la doua categorii de varsta anul acesta ,juniori B si juniori C spulberand echipe precum Petrolul ,Astra sau Conpet, lucru care nu a mai fost reusit in Campina.Intrebarea mea ptr tine este urmatoarea:Daca tu suferi de dobotocism chiar crezi ca mai sunt si altii ca tine sa te creada?

      Ștergere
    2. Stimati domni, este ultimul mesaj de acest gen pe care il accept, pentru ca am considerat corect sa existe si un alt punct de vedere. Din pacate, sunt dezamagit de nivelul la care a coborat discutia si va anunt respectuos ca astfel de comentarii, care contin jigniri, insulte si injurii, nu vor mai fi publicate pe acest blog. Va multumesc pt intelegere! Cred ca puteti discuta in contradictoriu si pastrand o limita a decentei!

      Ștergere
  3. Mare e garadina Domnului si multi fraieri gaseste Hagianu in ea!Pai bai oameni buni voi nu stiti ca Hagianu are cativa parinti cu care chipurile pleaca la mare sa supravegheze copii si face chiolhanuri pe banii celorlalti parinti care-si trimit copii la mare?IN campanie il injura pe Guran(eram in sala)si acum o sa vrea sa stea gratis pe terenul pe care-l face primaria.Bine v-a face la toti....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai cuminte ca oricum o sa jucam gratis dar nu prea are stadion la ora asta Guran

      Ștergere
  4. Este o initiativa buna faza cu cantonamentele chiar daca sunt "sponsorizate" de parinti. Cel putin asta este parerea mea. In alte parti este ceva si daca se duc si la cateva amicale in comuna vecina. Felicitari domnule Hagianu.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca nu stii ce vorbesti nu te mai baga in seama cu noi

    RăspundețiȘtergere
  6. Multi dintre voi ati inceput sa injurati un antrenor foarte bun de fotbal care a antrenat copii ce acum joaca pe bani la diferite cluburi.Hagianu este dupa parerea mea cel mai bun antrenor de fotbal pe care la avut Prahova vreodata iar toate zvonurile despre el cum ca ar fi furat sau ar fi injurat persoane (Guran) sunt complet false.

    RăspundețiȘtergere