luni, 24 iunie 2013

Un răspuns de la FRF cu multe semne de întrebare şi noi "golănii" marca "Don Lică"!

Oficina AJF-istă publică o adresă (foto) venită de la FRF prin care "Don Lică" susţine că s-a rezolvat problema statutului. Am ezitat dacă să tratez problema cu seriozitate sau la băşcălie, dar cum "Don Lică" şi purtătorii lui de vorbe tratează într-o totală bătaie de joc tot ceea ce înseamnă fotbal, FRF şi relaţia cu toţi ceilalţi paticipanţi la ceea ce ar trebui să fie un frumos sport, am decis să prezint lucrurile serios şi să pun nişte întrebări la care aştept răspunsuri pertinente. Dacă are cine să le dea...
1. Constat cu surprindere rapiditatea FRF într-o zi de vineri foarte încărcată. Vineri, 21 iunie, a sosit o hârtie de la AJF Prahova, în aceeaşi zi s-a constatat "îndeplinirea solicitărilor" şi s-a transmis şi răspunsul. Cunoscând cum merg hârtiile în FRF, am un mare semn de întrebare asupra corectitudinii derulării acestei corespondenţe!
2. Solicit AJF Prahova să facă publică adresa nr. 1477 din 21 iunie, pe care a transmis-o la FRF!
3. Solicit AJF Prahova să facă public avizul primit de la FRF sub numărul 621 din 13 martie 2013!
4. Mai am nişte întrebări: De ce a durat atât de mult - din 13 martie în 21 iunie - ca AJF Prahova să răspundă FRF? De ce nu face publice AJF Prahova şi avizele FRF începând cu vara anului 2011 în care forul condus de Mircea Sandu soma AJF Prahova intrarea în legalitate din punct de vedere al statutului?5. "Don Lică" susţine în oficina sa că "s-a creat o falsă problemă, anume că AJF Prahova nu are statut. Ba are statut, pentru că, până la aprobarea oricăror modificări, funcţiona cel vechi". Adică, dacă nu vor "muşchii" lu' "Don Lică" şi nu mai aprobă nici un alt statut niciodată, rămâne veşnic în vigoare cel vechi? Sau există nişte termene care trebuie respectate şi pe care AJF Prahova le-a încălcat cu mult?
6. "Don Lică" mai face o afirmaţie care denotă o dată în plus caracterul său: "FRF-ul nu ne-a solicitat o eventuală apărare la acest memoriu (n.r. - este vorba de memoriul celor de la Voinţa Lanurile la meciul de baraj cu CSM Câmpina), care, dacă a fost făcut, este pierdere de vreme şi bani din partea profesioniştilor din judeţul vecin şi a celor din judeţ care i-au învăţat numai prostii. Dealtfel, în acest perimetru Buzău – Ialomiţa se petrec lucruri anormale, probabil de la supraelasticul din echipament care-i încinge pe unii mai mult decât trebuie"! În opinia mea, Comisia de Disciplină a FRF ar trebui să se sesizeze din oficiu, pentru că "Don Lică" aduce jigniri grave unor reprezentanţi ai unui club de fotbal, lucru care nu este tolerat de statutul şi regulamentele FRF! Acum, e drept, FRF ar avea o mare problemă: o eventuală sancţiune asupra lui "Don Lică" se va aplica preşedintelui AJF, preşedintelui AFC Conpet sau observatorului de joc din ligile a doua şi a treia? În privinţa "golăniilor" din final, acele tentative de ironii de "jmecher", de ce nu are "Don Lică" minimul curaj să-şi asume ceea ce spune şi să folosească nume şi prenume. Este mai mult decât evident că s-a referit la Marius Zencenco, cu care se află într-un război deschis, dar în vreme ce acesta din urmă l-a atacat deschis şi concret, pe o sumedenie de prostii comise de forul din Pielari, "Don Lică" răspunde în acest stil mitocănesc, atât de caracteristic nu numai limbajului său şi al celor din jurul său, cât şi acţiunilor sale! Păcat de fotbalul prahovean că a ajuns pe mâinile unui asemenea individ!
PS - "Don Lică", aştept răspunsuri! Cum te pricepi mai bine... În oficina ta sau în orice alt mod preferi, dar nu mai trimite mesaje de ameninţare că îţi pierzi energia degeaba!

5 comentarii:

  1. Domnule Alexandru, acest Stangaciu l-a bagat pe Mircea Sandu în toata mocirla care exista acum in FRF. Ce va mai mira ca acum trimite o adresa la AJF ca totul este in regula cu Statutul AJF Prahova. Oare acesti indivizi ( Stangaciu si don Lica), nu stiu ca orice Statut are nevoie de aprobarea Comitetului Executiv al FRF, nu al comisiei juridice a FRF? De asemenea orice modificare de Statut trebuie facuta numai de Adunarea Generala. Ei sunt ca pe mosia lor, dar probail va veni si vremea lor, sa plateasca pentru toate smecheriile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum vedeti adresa aceea este semnata de consilierul juridic Adrian Stangaciu. Nu cumva acea adresa trebuia sa contina avizul Comitetului Executiv, sa se arate in care sedinta a Comitetului Executiv s-a primit avizul favorabil din partea Comitetului Executiv, asa cum prevede STATUTUL FRF. Dar nu mai surprinde nimic, la ce haos este si la FRF.

    RăspundețiȘtergere
  3. Don Lica zice ca a trimis statutul cu modificarile cerute de avizul din 13 martie 2013. Cum si unde s-au facut modificarile cerute de FRF, avand in vedere ca doar o Adunare Generala avea dreptuls a faca aceste modificari. Sau le-a facut din birou Don Lica... Nu m-ar mira deloc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Crangasuleeeee se strange latul

    RăspundețiȘtergere
  5. Statutul AJF nu poate fi modificat decat de membrii acesteia .Pentru aceasta trebuie convocata Adunarea Generala , cu Ordine de zi anuntata ,si cu 30 de zile inainte de data convocarii anuntati membrii cu drept de vot. Restul sant ilegalitati !!!! Doar daca nu exista o abordare ,,personala" la care unii sant complici si semneaza ca "primarii" , si atunci trebuie sa plateasca , sau sa si-o IA .

    RăspundețiȘtergere