miercuri, 26 iunie 2013

Judecătoria Ploiești a respins Statutului lui ”Don Lică”! Primele reacții...

Judecătoria Ploiești a dat astăzi publicității verdictul în dosarul privind aprobarea modificărilor la Statutul AJF Prahova. Ei bine, soluția instanței ploieștene a fost: ”respinge cererea, ca neîntemeiată”!
Astfel, AJF-ul lui ”Don Lică” primește o palmă zdravănă din partea instanței ploieștene, după ce luni prezenta triumfalist o hârtie de la FRF, pe care - iată! - instanța a nu a luat-o în considerare.
Totuși, întrebările din postările anterioare rămân în continuare și ”Don Lică” ar trebui să răspundă!
George Andrei: ”Instanța a ținut cont de întâmpinarea mea și a făcut dreptate!”
După aflarea verdictului, l-am contactat pe George Andrei, omul care și-a anunțat candidatura la președinția AJF și cel care s-a bătut în instanță pentru dreptate. ”Eu am depus o întâmpinare în fața instanței, prin care arătam că avizul Comisiei Juridice a FRF nu are nici o relevanță în acest caz, fiind necesar avizul Comitetului Executiv al FRF. Nu juristul federației dă avizul ci Comitetul Executiv, juristul poate cel mult să expună un punct de vedere privind legalitatea în fața Comitetului Executiv, dar acesta ia decizia. Era imposibil ca AJF Prahova să obțină un răspuns favorabil, după ce a trimis o adresă către FRF pe 21 iunie, dată la care avea loc ședința Comitetului Executic al FRF și în aceeași zi a și primit răspuns! Era imposibil, pentru că ordinea de zi a Comitetului Executiv este prestabilită, iar toți membrii acestui organism trebuie să aibă cu câteva zile înaintea documentele privind toate punctele înscrie pe ordinea de zi. În întâmpinarea depusă la dosar am mai arătat și că prin adresa FRF din martie anul acesta se cerea realizarea unor modificări și completări la statut, dar acestea nu se putea realiza decât de Adunarea Generală a AJF, iar o astfel de adunare nu a avut loc din martie până în prezent. Mă bucur că toate eforturile mele de a instaura legalitatea în fotbalul prahovean încep să dea rezultate, pentru că, iată, instanța a ținut cont de întâmpinarea mea și a făcut dreptate! Acum, în ceea ce mă privește iau foarte în serios în calcul varianta de a face o plângere penală împotriva juristului FRF, dl. Stângaciu, pentru că în opinia mea transmiterea acelui aviz către AJF Prahova pentru a-l folosi în instanță este un abuz”, ne-a declarat George Andrei.
Marius Zencenco: ”Poate a venit momentul ca FRF să nu mai acopere matrapazlăcurile comise la AJF Prahova!”
Un alt nume important din fotbalul prahovean care a încercat să se face dreptate, fiind perceput chiar și de ”Don Lică” drept unul dintre adversari, Marius Zencenco ne-a declarat: ”Pentru mine este clar de ce face Don Lică” tot acest circ ieftin: știe foarte bine ceea ce a făcut și știe la fel de bine că nimeni nu ar trebui să aibă acces la toate documentele care atestă golăniile comise de conducerea AJF. Este incredibil ceea ce se întâmplă la nivelul conducerii fotbalului prahovean și poate a venit momentul ca FRF să nu mai acopere matrapazlăcurile comise la AJF Prahova! Cred că cel care va veni după ”Don Lică” în fruntea AJF-ului se va înfrozi de ce va găsi acolo, iar procurorii ar avea multă treabă cu ”Don Lică”! Pentru că din punctul meu de vedere acest personaj nu mai are ce să caute în fotbal!”
Ce ar fi de făcut în continuare?
Este foarte greu de spus... În opinia mea, cea mai corectă și mai simplă soluție ar fi ca ”Don Lică”, împreună cu toată gașca și cu toți ”cățeii” săi, să plece! Dacă AJF-ul lui ”Don Lică” nu va uza de cele 5 zile de contestare sau va pierde și apelul (ceea ce pare foarte probabil în acest moment), atunci ar trebui organizată o nouă Adunare Generală a AJF, care să reia întreaga procedură, să obțină avizul Comitetului Executiv al FRF pentru un statut în concordonață cu Statutul FRF și să revină în fața instanței. Numai că, în mod normal, după ce s-a umplut de ridicol și penibil prin aceste ”jmecherii”, ”Don Lică” ar trebui să aibă decența de a nici nu mai candida!
În măsura în care vor apărea noutăți sau vor mai exista persoane din lumea fotbalului prahovean care doresc să aibă un punct de vedere asupra acestui subiect, voi reveni.
PS - Aștept cu sincer și maxim interes prezentarea în presa județeană a acestei decizii a instanței. Prietenii știu de ce!

8 comentarii:

  1. Huoooooooooooooooooooooooooooooo....Crangasule

    RăspundețiȘtergere
  2. Cată nesimtire si tupeu la Crangasu si juristul FRF. Incredibil cum isi bat joc de fotbalul romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptarile tale sunt pertinente domnule Alexandru, dar nu uita ca tre sa tii cont de la cine ai asemenea asteptari. De cate ori "catelul" Mariam Dima a dat in ziar ceva negativ la adresa stapanului sau?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar nu numai Lica trebuie sa pice, dar si toti aghiotantii lui, pentru ca iau cantat in struna de atatia ani. Trebuie vazut ce s-a intamplat si la cluburi. Ca sa nu mai spunem ca au fost inscrise in competitie echipe dea valma, incalcandu-se regulamentele, numai ca sa fie la numar. Oare primariile care au echipe la judet au verificat fiecarew factura trimisa de AJF pentru plata> E o intrebare, cu posibile surprize surprize.

    RăspundețiȘtergere
  5. Smecherii cum numai don Lică știe să facă. Ceva bun nu este in stare. Sa-i iasă cascavalul. Rusine si nesimtire crasa. Nu stiu cum nu-i este rusine sa mai iasa pe strada. Dar la ceafa care o are.............................

    RăspundețiȘtergere
  6. Au facut multe potlogarii ajfisti lu Lica. De ce credeti ca au introdus varianta cu conturile echipelor? ca sa aiba de unde sa mai fure mai usor niscaiva bani. nu-i mai satura Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Normal acest Crangasu ar tebui sa-si dea demisia. Dar nu o face fiindca este caracter zero si el nu stie ce inseamna demnitate. Urât specimen cu asemenea caracter.

    RăspundețiȘtergere
  8. s-au gasit cine sa vorbeasca de hoti: "masina de cusut pe dos ileana" care pacaleste lumea cu prelatele lui de masini de le vinde ca si echipamente sportive nici de unica folosinta si "don general" un milog ahtiat dupa functii.... cert este ca si catelusii lu don lica concureaza la spaguta cu "don general" dar lasati-ne serios acum pleaca unii sa vina altii toti sunteti o apa si un pamant mai e si vorba aia "Hotu striga Hotu" PLECATI CU TOTI lasati fotbalul prahovean inainte sa-i tineti de urat lu Becali

    RăspundețiȘtergere