duminică, 4 august 2013

Amical. Vulturii Proviţa de Sus - AS Tufeni 1-2

În încheiarea cantonamentului de la Proviţa de Sus, AS Tufeni a jucat un meci amical cu Vulturii Proviţa de Sus. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru AS Tufeni, pentru care au marcat
Braşoveanu (minutul 2 - cu o lovitură de cap) şi Brebenel (minutul 10).
După 4 zile de antrenamente intense, mult peste nivelul competiţiei în care este angrenată, AS Tufeni ţi-a definitivat lotul cu care va aborda noua ediţie de campionat. "Ne mai trebuie un mijlocaş central şi sper ca în perioada următoare să definităm discuţiile pentru acoperirea acestui post", ne-a spus preşedintele clubului din Tufeni, Giani Chiotoroiu.
La Proviţa de Sus, antrenorul Valentin Negoiţă a aliniat pentru AS Tufeni următoarea formulă: T. Ionescu - Calaver, Păun, Braşoveanu, Stamate - I. Popescu, Fomenco, Brebenel, Ariciu - Irimescu, Mancu. Au mai jucat: D. Popescu - Şişu, Comnoiu, Necşoiu, I. Andrei. Au fost învoiţi, dar fac parte din lotul tufenarilor Gagiu, Ad. Burchi şi I. Dinu.
La sfârşitul săptămânii viitoare, sâmbătă, 10 august, de la ora 10.30, AS Tufeni va disputa un meci amical pe teren propriu în faţa formaţiei AFC Brebu.

2 comentarii:

  1. suntem curiosi cu ce echipa va tine mai mult nea Vali...?! sau carei echipe ii va da indicatii mai ''valoroase''?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu echipa mai buna. Indicatiile le v-a primi echipa care v-a avea mai multa nevoie. Ambele echipe au nevoie de serviciile lui si il respecta.

      Ștergere