marți, 13 august 2013

"Don Lică" face de râs fotbalul prahovean şi în presa sportivă naţională!

Ediţia electronică a Gazetei Sporturilor publică un material foarte interesant despre "Război în alegerile pentru şefia fotbalului prahovean". Dincolo de lucruri în general ştiute şi pe care le-am tot semnalat chiar de pe acest blog, sunt câteva declaraţii ale actualului jupân din Pielari care spun totul despre cât (nu) îl duce capul pe acest personaj.
Iată-le cu replicile lui George Andrei:

"Don Lică": "Modificările din statut, operate prin notariat, le-am făcut în baza împuternicirii primite de la Adunarea Generală. N-au fost schimbări de substanţă. Pe domnul Andrei îl interesează doar să agite apele. N-am comis nici o ilegalitate. George Andrei se află pe două poziţii care ar intra în incompatibilitate cu postura de preşedinte. E vicepreşedinte PSD Ploieşti, ce să caute implicarea politică în sport?! Şi e în conducerea sindicatului naţional al arbitrilor. Cum ar împăca acea postură şi relaţia cu cluburile?!"
George Andrei: "Acuza că aş face jocuri politice din postura de vicepreşedinte PSD e o copilărie. Dacă am contabiliza pe la câte partide s-a plimbat Crângaşu, am avea adevărata dimensiune a interesului său politic la AJF. Vă daţi seama că aş renunţa la postul din structurile sindicatului arbitrilor dacă aş ajunge preşedinte AJF. Nu asta ar fi problema!"
"Don Lică": "Nu trebuia să mai trecem modificările din statut prin Comitetul Executiv al FRF. Departamentul juridic de acolo a primit împuternicire să dea direct avizele către AJF-uri, după controlul dosarelor".
George Andrei: "Nu există ideea de împuternicire când trebuie să faci nişte modificări într-un act atât de important cum e statutul unei structuri. Acolo trebuie să decidă Adunarea Generală, să aprobe Comitetul Executiv al FRF şi să avizeze Judecătoria. Punct! Restul sunt poveşti".
Eu mi-aş permite nişte completări: poate "Don Lică" să vină şi cu documente în spriinul afirmaţiilor sale sau sunt doar minciuni de doi bani, ca de obicei? Adică, poate prezenta public împuternicirea acordată de Adunarea Generală, dar atenţie, în care să se prevadă că este împuternicit numitul... pentru a aduce modificări ulterioare Statutului? Şi poate prezenta împuternicirea dată de Comitetul Executiv al FRF Departamentului Juridic conform căreia acest organism să dea avizele privind statutele AJF-urilor, fără a le mai trece prin Comitetul Executiv? Dacă nu poate prezenta public toate documentele solicitate, atunci "Don lică" înseamnă că a minţit! Din nou! Şi dacă a minţit trebuie să plece, pentru că fotbalul prahovean nu poate intra pe mâna oricărui Pinocchio!!!

13 comentarii:

  1. Intoxicări a la Crângașu. În condițiile pentru a participa la funcția de președinte nu scrie să că nu trebuie să fii membru de partid. Dar din câte se știe d-l Crânșașu a fost membru PSD, pe urmă când a ajuns PDL la putere a devenit membru PDL, iar acum PSD. Parcă există un animal care-și schimbă culoarea - cameleon -. AJF este întradevăr apolitică, adică nu poate fi folosită în scopuri politice (cred că acum înțeleage și dânsul,cu toate că este cam greu). În Ad. Generală, echipele sunt reprezentate de primari și mulți membrii de partid, de ce nu le interzice acest lucru? Dumitru Dragomir președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost deputat 4 ani, nu mai era incompatibil.
    În incompatibilitate este dânsul care este președinte la Conpet și președinte la AJF Prahova.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat tupeu trebuie sa ai si cat de nesimtit sa fii sa faci astfel de declaratii? Lica, lasa-ne!!!! Te asteapta un loc racoros, unde vrei petrece muuuuult timp...

    RăspundețiȘtergere
  3. acest ANDREI este un fost securist si un foarte mare inganfat,daca va ajunge sus sa conduca ajf prahovean o sa fie si mai arogant......
    Va da-ti seama ce echipa minunata va forma inpreuna cu cel mai mare conducator al tuturor timpurilor,ZEMCENCO( a vrut sa desfinteze CONPET,a reusit cu Unirea Campina)
    Va rog sa postati comentariu

    RăspundețiȘtergere
  4. bai nene asa vreti sa ajungeti voi sa conduceti ajf cu un rand de echipament promis de marele zemcenco,deja batranul Andrei stie cum se procedeaza in campanie......cei mai de la tara pun botul pt un echipament si o mingie

    RăspundețiȘtergere
  5. Postati doar ce vreti?? puneti toate comentar nu doar ce este inpotriva lui Crangasu,eu va cunosc un site serios SPER SA NU VA SCHIMBATI DATORITA UNOR OAMENI CARE ORICUM BENEFICIAZA DUPA URMA NOASTRA. MS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu inteleg! am publicat toate comentariile postate aici. nu voi accepta acele comentarii care contin cuvinte... neadecvate!

      Ștergere
  6. andrei este sustinut de zencenco, iar nica tace! ar trebui sa spuna multe aceasta noua alianta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a sunat Cristian Nica, dorind sa aiba un punct de vedere public dupa acuza ca ”tace”: ”Il sustin pe George Andrei, dar am renuntat cel putin pentru moment la candidatura la functia de vicepresedinte al AJF pentru ca ma angrenez intr-un proiect interesant la CS Blejoi si am considerat ca asa este cel mai bine si cel mai corect. I-am comunicat lui George decizia mea, precizez inca o data, public, faptul ca il sustin pe George Andrei si imi doresc foarte mult sa se schimbe actuala stare de lucruri de la AJF Prahova. Si nu voi fi prezent la alegerile de vineri, pentru ca eu chiar in acea seara arbitrez la unul dintre meciurile din Liga I, dar sunt alaturi de George Andrei si sper sa castige”, mi-a declarat Cristian Nica.

      Ștergere
  7. Apreciez ofensiva mediatica a sustinatorilor lui ”Don Lica”, dar asteptam raspunsuri la toate hotiile, faradelegile si cretinismele comise in ultimii ani de ”Don Lica”. Cu siguranta nici George Andrei, nici Cristi Nica, nici Marius Zencenco nu sunt perfecti, dar in mod cert sunt mai onesti, mai deschisi si nu cred ca se vor deda la hotiile fara limita cu care ne-a obisnuit deja ”Don Lica”!

    RăspundețiȘtergere
  8. Atentie la Adunarea Generala, vedeti cine voteaza de la Brazi, Lazar e in incompatibilitate ca presedinte de comisie AJF si conducator de club. Sesizati treaba asta reprezentantului FRF.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lazar Nicu nu va fi delegat al CS Brazi.

      Ștergere
  9. Hai ca-i tare asta. Inseamna ca Braziul nu merge cu Lica? Sa fim seriosi. Are o gramada de echipe inscrise, doua in acelasi esalon facute cu acordul lui Lica. Nu e clar...Am aflat de la un arbitru o situatie interesanta in cazul lui Lazar. Dansul s=ar ocupa atat de fete cat si de baieti la Brazi, ca sa nu mai spunem ca e si pe la Conpet, AJF, incat ne intrebam cum reusesete sa faca fata la toate activitatile astea. Problema care se pune este daca nu cumva intra sub incidenta art. 29 (60.8) din Regulamentul Disciplinar al FRF unde se spune:'' Este interzisa detinerea de functii de conducere la mai mult de UN CLUB participant la competitiile FRF/LPF/AJF''. Iar sanctiunea financiara este usturatoare, dar la Brazi ''are balta peste'' (adica primaria). Singurul aspect pe care nu-l stim este daca echipa feminina face parte din CS Brazi sau este structura separata. Daca cumva e club privat atunci lucrurile sunt clare, incompatibilitatea e fara dubii, adica se incalca 29 (60.8). OAMENI BUNI DE LA BRAZI, MAI PUNETI MANA PE REGULAMENTE. Ati vazut ce miscare de nota 10 a facut pe linie de sport cei de la primaria Blejoi, dar au acolo la juridic un cap limpede precum Paul Mainea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ptr comenatriu referitor la Brazi.Diferenta ,intre noi, este ca noi nu postam ANONIM.Ne asumam raspunderea ptr cele postate si nu vom rezolva nimic in fotbalul prahovean ,daca ne ascundem in spatele unor ID de calculator.

      Ștergere