duminică, 11 august 2013

"Don Lică" a modificat de unul singur Statutul AJF! E penal?

Atunci când foamea pentru o funcţie, care îţi aduce bani, putere şi îţi asigură traiul zilinic ţie şi găştii tale, este foarte mare, începi şi faci prostii. Iar când vrei să acoperi o prostie mare, făcând una şi mai mare, uşor-uşor ajungi la răspunderea penală! Este şi cazul lui "Don Lică"... Nu îmi imaginez cum crede el că poate scăpa după toate jafurile pe care le-a patronat în fotbalul prahovean. Din păcate, pentru el, şi din fericire, pentru fotbalul prahovean, nebunia lui să-şi menţină funcţia este atât de mare încât le comite pe bandă rulantă! Iată un nou exemplu! Cu documente!
Pe 13 martie 2013, FRF comunica AJF Prahova că "în urma verificării prevederilor Statutului AJF Prahova îm comparaţie cu statutul cadru am observat că, în general, acestea au fost respectate". Dincolo de exprimarea ineptă a juristului FRF Adrian Stângaciu (care ar merita un episod separat în lungul şirul al potlogăriilor ajefiste, având şi el rolul său), adresa FRF solicită o serie de modificări la Statutul AJF pentru a fi respectat Statul cadru al FRF. Este vorba de 3 modificări, de o importanţă relativ scăzută pentru activitatea fotbalistică.
Repet, adresa este datată 13 martie 2013. Ei bine, cu o celeritate care îl caracterizează doar în cazul propriilor interese, pe 19 martie 2013, "Don Lică" a înregistrat la un notariat modificările la Statutul AJF cerute de FRF! Fără Adunare Generală! Fără nici măcar o şedinţă a Biroului!!! Pur şi simplu, aşa, de unul singur! INCREDIBIL!
Numai până aici şi doar în acest caz, şi cu siguranţă "Don Lică" ar trebui să dea multe explicaţii procurorilor, aceste fapte întrunind elementele constitutive ale infracţiunii de abuz în serviciu!
Dar "Don Lică" nu s-a oprit aici! Dacă tot a cerut FRF nişte modificări şi dacă tot le face din burta lui, cu încălcarea oricărei norme elementare nu numai de regulament, ci şi de bun simţ, ilustrul locatar vremelnic al jilţului din dărăpănătura de pe Pielari a mai băgat de la el nişte modificări, de care nu au habar nici măcar membrii Biroului Executiv!!!
Se poate lesne observa că FRF a solicitat modificări ale articolelor 13, 29 şi 35, iar "Don Lică", aşa de la el putere, că doar e şmecher, a decis să modifice şi articolul 31. Astfel, a apărut funcţia de prim-vicepreşedinte, care nu figura până la acest moment în statutele AJF!
Lăsând la o parte că poate şi notarul public Aurelian Neculae a semnat cam "ca primaru'", dar abuzurile comise de "Don Lică" trebuie stopate de cineva! Dacă FRF închide ochii pentru că are problemele ei, dacă reprezentanţii cluburilor din judeţ se complac în această situaţie, dacă mare parte a presei ploieştene se mulţumeşte cu o masă şi o deplasare în Bulgaria sau Turcia, dacă procurorii au alte mize, dacă justiţia respinge de 5 ori la rând Statutul AJF şi nimeni nu zice nimic, atunci cine şi - mai ales - când îl va trage la răspundere pe "Don Lică"? Şi, totuşi, ziua judecăţii se apropie! "Don Lică", se strânge laţul!

3 comentarii:

  1. Domnule Alexandru, excelent material dar cu o precizare, este și abuz în serviciu, dar mai grav este că se face vinovat de fals și uz de fals. Don Lică și gașca lui cred că sunt la un șpriț și mai inventează o funcție, mai adaugă o modificare la statut că ei cred că cei pe care îi conduc sunt niște proști.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uitati-va la starea generala a fotbalului prahovan, care in afara de Petrolul e ''mort''. N-avem o echipa de liga 2, la liga 3 e jale, nimic notabil la juniori, iar la judet doar Daciada. Asta in cel mai bogat judet al tarii. Si atunci, despre ce vorbim. Inseamna ca la mijloc e vorba de incompetenta manageriala si slaba calitate a oamenilor din fenomen...majoritatea ''fripturisti''. Si sa nu uitam de gastile din presa care manipuleaza la greu in functie de spritul oferit de stim bine cine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Calitate managerială la Crângașu, Negoiță, Talianu, Sandu de la Pantazi sau Darvari,Alex. Popa,etc, cred că se cere prea mult. Ce mari valori fotbalistice au fost sau ce studii de excelență au. Uitați cine conduce fotbalul județean și iau decizii unii care nu știu dacă este mulți sau sunt mulți. Este bine, unii dau mai puțin, alții bagă în buzunare și se distrează și huzuresc pe banii lor, iar cei care întradevăr sunt oameni de valoare stau în banca lor, căci dacă ar ataca sar la atac cățelușii celor care conduc și este bine. În AJF Prahova totul este de vânzare. Domnilor din fotbalul județean care aveți o verticalitate luați poziție căci astfel sunteți părtași la matrapazlâcurile onor conducerii AJF. S-auzim de bine.Este excelent la AJF Prahova, don Lică, don Negoiță și gașca se distrează bine pe banii AJF-ULUI.

    RăspundețiȘtergere