vineri, 16 august 2013

"Don Lică" şi Filcea, dictatorii fotbalului prahovean!

Adunarea Generală a AJF Prahova de astăzi a fost un adevărat exemplu de cum NU trebuie să se desfăşoare un astfel de eveniment. Primul pas greşit a fost făcut la şedinţa Biroului Executiv din 1 august, atunci când s-a respins total aiurea candidatura la funcţia de vicepreşedinte a lui Ion Cojocaru şi s-a decis validarea candidaturii lui Gheorghe Andrei la funcţia de preşedinte de Adunarea Generală. Nu există nici o prevedere statutară pentru aşa ceva, dar marele avocat al AJF-ului nu are nevoie de prevederi de acest gen!
Apoi, din informaţiile culese de la martorii oculari ai Adunării Generale a AJF, după ce Filcea a prezentat argumentele împotriva lui Andrei, acesta pur şi simplu nu a fost lăsat să vorbească!!!
Într-un stil dictatorial nemaivăzut în fotbal, "Don Lică" şi avocatul Filcea au făcut abuz după abuz, au manipulat în cel mai ordinar mod cu putinţă şi nu au permis unui om să-şi expună punctul de vedere! Apoi, manipulând grosolan votanţii, "Don Lică" şi Filcea au obţinut o decizie fără precedent a unei Adunări Generale a AJF Prahova: nu s-a permis o candidatură la funcţia de preşedinte, deşi omul respectiv - în acest caz Andrei - îndeplineşte toate criteriile, inclusiv cele aberante impuse de "Don Lică"!!! Mai mult, aşa cum "Don Lică" l-a huiduit pe Crăciunescu într-o Adunare Generală a FRF, atunci când acesta a refuzat să dea mâna cu "Naşu'", mai mulţi mitocani - cu patalama de conducător de fotbal la mână, Sandu Talianu fiind unul dintre ei - s-au apucat să-l huiduie pe Andrei, spre imensa satisfacţie a lui "Don Lică", a lui Filcea şi a celorlalţi "căţei" din jurul lor!
Acesta este fotbalul prahovean...
Indiferent de decizia pe care o va lua Gheorghe Andrei, dacă va continua sau nu lupta cu sistemul mafiot şi dictatorial impus de "Don Lică", eu voi continua să afirm aici toate neregulile şi ilegalităţile comise de personajul hilar din jilţul de pe Pielari! Cine vrea să audă şi să înţeleagă bine, cine nu, atunci când va fi nedreptăţit - ca să nu spun violat - de acest sistem, pentru că mai devreme sau mai târziu le va veni tuturor rândul, tot aici va găsi un loc unde să-şi poată exprima nemulţumirea!

8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate in tot ce spui dar in acelasi timp ar trebui sa iti pui si tu semne de intrebare ca de cand publici materiale impotriva lui si nu reusesti sa schimbi nimic poate ar fi cazul sa te mai reorientezi spre altceva...doar o parere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate: dl neculai ori mergi la bal cu haita , ( dl securist andrei nu a fost fost ales ) ori REPROFILEAZA-TE ; UNIRea xcampina ,
      in ce LIGA jucati ? champions ligue ........:))))))). tybyas

      Ștergere
    2. Imi pare rau, dar nu va pot da dreptate! Daca o gasca a decis intr-un anume fel, asta nu inseamna ca eu trebuie sa nu mai scriu despre toate prostiile pe care le face aceasta gasca! Voi continua sa scriu! Nu ma poate nimeni opri! Daca nu va convine, este problema voastra... Respect votul - ilegal si imoral , dupa parerea mea - al Adunarii Generale, dar voi continua sa scriu despre toate nemerniciile acestei gasti! Ca sa stie lumea...

      Ștergere
  3. Scrie in continuare despre 'activitatea extraordinar de buna ' a AJF-ului, pentru ca odata si odata lucrurile trebuie sa intre in normal, Lica asta nu cred ca va fi vesnic sa-si bata joc de toate regulamentele asa cum ii dicteaza interesele...Cred totusi( e o parere personala) ca si conducatorilor de cluburi din judet le convine o asemenea situatie, pentru ca ei aleg astfel de bravi conducatori!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. domnilor nu vedeti ca incet incet fotbalul prahovean dispare la nivelul ligilor inferioare'nu am nimic cu nimeni da ce daca iesea domnul andrei facea altceva in plus fata de actualul eu nu cred asta e vorba aia 'nemeritam soarta',democratie asta e

    RăspundețiȘtergere
  5. Din start alegerile astea s-au dovedit a fi o mascarada ordinara, cata vreme au fost organizate intr-un restaurant. Adica in tot Ploiestiul nu se gasea o sala decenta pentru asa ceva, care sa dea seriozitate evenimentului....dar s-a preferat un local, ca sa fie udata bine ''victoria'' clanului Lica imediat dupa circ. Ma uitam in sala la niste oameni cu parul alb pe cap care ii sorbeau vorbele lui Lica pentru ca stiau ca-i asteapa dupa acea o friptura si un sprit rece de la don Silvica. Jos am mai ajuns. Lazar a adus de la Brazi o ''remorca'' sa voteze in locul lui, ca el e bagat in prea multe comitete si comisii, si l-a suplinit un batranel care din cate imi amintesc tusa terenul acum cativa ani la Brazi. Apoi rotofeiul Filcea la fiecare cuvant scos dadea cu oistea in gard. Si totusi, turma, mai ceva ca pe timpul comunistilor a votat la comanda NESCHIMBAREA. Da fratilor, e bine asa, sa infloreasca maidanul in continuare...fotbal la botul vacii, ca avem destule primarii care alapteaza la greu ograda lui don Lica.

    RăspundețiȘtergere
  6. in rest bafta petrolu miine seara si poate nu ne mai ciupeste cu arbitraju cum n-eau facut pina acuma

    RăspundețiȘtergere