joi, 15 august 2013

Explicaţii "subţiri" privind modificarea de la ACSM la CSM Câmpina

În ziarul "Prahova" de astăzi, directorul sportiv al (A)CSM Câmpina, Valentin Nicoară, oferă o explicaţie privind schimbarea denumirii: "Vom juca sub numele cu care am promovat - CSM Câmpina, s-a renunţat la schimbarea în ACSM pentru că dura foarte mult perfectarea actelor”.
Îmi pare rău, dar această explicaţie nu ţine! Consiliul Local discută din martie înfiinţarea ACSM-ului. Judecătoria Câmpina a probat din luna iunie toate actele constitutive necesare ale noului club. Adică, timp berechet... Şi atunci?
Am convingerea că explicaţiile sunt altele, dar nu se doresc a fi făcute publice din motive obscure... Ca să nu mai spun că motivarea oficialului câmpinean loveşte tot în avocatul Filcea, cel care s-a ocupat de actele noului club!
Concluzia mea este că explicaţia lui Nicoară este "subţire", nu ţine, că altele sunt adevăratele cauze, iar în aceste condiţii administraţia locală câmpineană - care pare să fi fost trasă pe sfoară! - va avea mari dificultăţi în a mai finanţa echipa. Şi atunci, cui foloseşte toată această mascaradă?! În nici un caz fotbalului câmpinean!

7 comentarii:

  1. Care acte? Cred ca se pregateste terenul pt retragerea lui Nistoroiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dl nistoroiu nu pleaca. ezista un zvon in oras ca sambata /duminica CSM CAMPINA va juca un meci amical, acasa cu FC UNIVERSITATEA CRAIOVA ,(echipa brutarului mitic). dl sandu , dumneavoastra ce stiti ???

      Ștergere
  2. nu pleaca?????? e plecat deja!!! cine ar sta sa cheltuie banii aiurea, sincer tot respectul pt Dl. Nistoroiu, o sa gaseasca pe cineva sa il mai si respecte. Restul e can....

    RăspundețiȘtergere
  3. ma repet, poate deranjez, dar cum ramane cu IDENTITATEA SPORTIVA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost m-ai multi finantatori , unde sunt ? De ce acest Guran om de "fotbal lsi bate joc de toata lumea care vrea sa faca ceva ln acest oras. Ce a facut el pt fotbal ln acest oras ? Nimic . In parte cea lalta sa investi si sa cunoscut , a ramas un stdion facut de Mara si acum vrea sa l ea cu japca . Ai grija nistoroiule ca nu este ceea ce pare.

    RăspundețiȘtergere
  5. DL NICOARA SINTETI DEPASIT DE FOTBAL DUMNEAVOASTRA SA VB DE AVIOANE NICI NU STITI SA AJUNGETI LA FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL NU MAI IESITI IN ZIARE CA SINTETI PENIBIL MAI BINE VA STA IN UMBRA ADICA REZUMATI-VA LA AFISE SI ATAT FOTBALUL ESTE ALTCEVA SCUZE.

    RăspundețiȘtergere