miercuri, 14 august 2013

Haţegan arbitrează în Elveţia, St. Gallen - Spartak Moscova

UEFA l-a desemnat pe Ovidiu Haţegan (foto) să arbitreze partida St. Gallen - Spartak Moscova, contând pentru prima manşă a play-off-ului Europa League, întâlnirea fiind programată pe 22 august, la St. Gallen, Elveţia, pe "Arena St. Gallen". Detalii despre stadion şi oraş, aici.
Ovidiu Haţegan a mai arbitrat în Elveţia, pe 11 august 2010, la Winterthur, Elveţia - Grecia 0-1, amical tineret; pe 11 septembrie 2012, la Lucerna, când a condus jocul Elveţia - Albania 2-0, în preliminariile CM. Haţegan nu a mai arbitrat nici una dintre cele două echipe, dar au mai fost brigăzi care au condus un meci al moscoviţilor de la Spartak: pe 2 octombrie 1991, Spartak Moscova - Mikkelin I, în primul tur al Cupei UEFA, George Ionescu - Ilie Coţ, Zoltan Erdei; pe 15 octombrie 2003, Esbjerg - Spartak Moscova 1-1, în primul tur al Cupei UEFA, Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Daniel Lăzărescu.
Precedentul meci internaţional al lui Ovidiu Haţegan a fost pe 7 august, atunci când a fost rezervă în brigada lui Tudor, care a condus meciul Legia Varşovia - FK Molde 0-0, în turul al treilea preliminar al Champions League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu