duminică, 18 august 2013

"Liga lu' Lică". CS Cornu - Tricolorul Breaza 2-0

Cu  un  nou antrenor pe banca tehnică, Daniel Corcodel (foto), CS Cornu a reuşit o victoria confortabilă, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Iosif şi Grigore. Chiar dacă nu au prea jucat meciuri amicale, antrenamentele au fost sporadice, iar lotul s-a conturat destul de târziu, cornenii au reuşit să se impună la meciul de debut în primul eşalon judeţean.
De partea cealaltă, brezenii au avut câteva ocazii de-a lungul celor 90 de minute, dar la final au fost nevoiţi să se recunoască învinşi.
Partida a fost arbitrată de Viorel Căunei - Nicolae Dobre şi Ciprian Geambazu.

9 comentarii:

  1. Aveti antrenor de bere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) pfiuuu , doamneeee ! mai bn venea vica ala :)))

      Ștergere
  2. Daca si la bere ia batut pe breaza si cu stancioiu ln staf , lnseamna ca echipa are valoare s-au are antrenor . Acest antrenor la acesta echipa este cu sufletul si nu ca unii din cornu care nui intereseaza nimic . Le -ar parea bine daca astazi pierdea cornu , pacacat de Mara care se lupta cu morile de vant . Il asteptam la noi ( intersport filipesti ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta cu sufletul e rasuflata....sufletul nu tine de foame, si mara si ceilati sunt acolo la muls. de ce nu a ramas roberto , ca a promovat echipa cu el??? pai nu a ramas pt ca nu era platit , ca luau banii altii !

      Ștergere
    2. aici cam ai dreptate ! mara daca nu mulge de acolo arata elefantul....asa ca george copos :))

      Ștergere
    3. mare antrenor !!! cred ca el a promovat si unirea :)))) hai mah ce dracu , acum a ajuns si corcodel antrenor ??? penibil ce se intampla la cornu .

      Ștergere
  3. Roberto isi musca unghiile acum...bravo Mara bravo pent lot si Corcodele lasa-i tata, sunt extrem de frustrati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu isi musca nmk , ca daca era platit statea . hai sa fim seriosi ca Roberto a fost numai la echipe cu bani , unde a fost platit. cat despre antrenor...sa-l lasam sa vedem ce poate , desi ...face parte din "gasca lui mara" .

      oricum , bafta !

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere