sâmbătă, 17 august 2013

"Liga lu' Lică". Intersport Filipeşti - FC Băneşti 1-0

Cu multe transferuri interesante realizate în această vară, formaţia din Băneşti era privită ca una dintre formaţiile cele mai "grele" din acest sezon al campionatului judeţean. Meciul de debut a fost în faţa unei nou promovate. După o primă repriză echilibrată, a urmat o lovitură de pedeapsă care a decis rezultatul final,
la numai câteca minute, băneştenii au rămas în inferioritate numerică, după ce Olteanu a fost eliminat de Moroiţă, şi chiar dacă au mai dominat, elevii lui Ion Burchi nu au putut să înscrie, părăsind terenul învinşi.
FC Băneşti a jucat în formula: Lepădatu - Olteanu, Bej, Gânju, Popa - Chivu, Dârstaru, Cristache, Hromei - Bica, Nichifor. Au mai jucat: Iancu, Popescu, Burlacu.
După joc, antrenorul băneştenilor, Ion Burchi (foto), ne-a declarat: "Din păcate, s-a cunsocut absenţa jucătorilor Budileanu şi Albu. Am mizat pe tineret şi sunt dezamăgit... Chiar dacă facem trei antrenamente săptămânal şi avem condiţii bune, peste medie, parcă nu am văzut la unii dintre jucători plăcerea de a juca. E drept, în jocul de astăzi, am avut şi un penalty acordat de arbitru împotriva noastră la care cerd că şi unii dintre reprezentanţii gazdelor s-au ruşinat, apoi am rămas şi în inferioritate numerică, dar, sincer, mă aşteptam la mai mult din partea propriilor jucători la acest prim meci oficial!"

7 comentarii:

  1. Bravo Burchi,ai gasit iar scuze.Pai cum ai jucat cu tineri multi cand numai daca citesti formatia vezi ca sunt jucatori cu care a promovat CSM-ul sau alti care au evoluat in div.C la Unirea? Zici ca nu au avut motivatie,dar rolul tau de MARE ANTRENOR care e?Te-ai intrebat dece nu te inghit jucatorii nicaieri unde mergi?Daca nu iti spun eu:pentru ca mereu tu nu ai nicio vina,ceilalti sunt prosti.Oricum la ce caracter ai nu ma astept sa pricepi.Sa fii sanatos si sa tunzi iarba in continuare p-acasa pe la altii (Mendo)ca asta stii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. domnule administrator de blog vad ca stergeti comentariile despre acest character infect Burchi si om de nimik ....lasa-ti sa vada lumea ce gunoi este va rugam nu il mai tineti in brate :))) burchi esti un nimeni:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice comentariu care jigneste, contine injurii sau altele asemenea, nu va fi publicat aici. Nu este vorba ca tin in brate pe cineva, dar aceasta este limita impusa de mine. Si acest comentariu este la limita... publicarii!

      Ștergere
  5. La Banesti doar alcoolul si oamenii de nimik primeaza:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cate se stia Intersport Filipesti nu avea drept de promovare datorita locului vandut celor de la Blejoi.
    ALOOO!! CRANGASULE, FILCEO!! ZDRENTELOR PENALE!! E LEGAL??

    RăspundețiȘtergere