miercuri, 14 august 2013

Lovitură de teatru: la FRF s-a înscris CSM Câmpina şi nu ASM Câmpina!

V-am anunţat mai devreme componenţa Seriei a 6-a a Ligii a 3-a, din care fac parte şi echipele prahovene. Ei bine, ulterior, a apărut şi pe site-ul oficial al FRF (vezi imaginea) componenţa acestor serii, unde - surpriză de proporţii! - s-a înscris CSM Câmpina şi nu ACSM Câmpina!
Reamintesc, la finalul ediţiei trecute de campionat, CSM Câmpina, clubul Lido Câmpina şi Consiliul Local Câmpina s-au asociat în cadrul ACSM Câmpina pentru a forma echipa care să activeze în Liga a 3-a şi care să poată beneficia de fonduri publice, în primă instanţă fiind acordate 3 miliarde lei vechi pentru activitatea ACSM. Acum, înscrierea la FRF a CSM-ului complică serios lucrurile:
cum se va face finanţarea echipei de fotbal cu bani publici atâta vreme cât toate actele sunt făcute pentru ACSM? Ce se va întâmpla cu contractele pe care jucătorii şi antrenorii le-au semnat deja cu ACSM, dar ei  vor juca pentru CSM? Iar e nevoie de scamatorii, iar ne scărpinăm cu stânga în dreapta şi nu pot să nu constat un element comun între această situaţie şi cea de la Conpet, acolo unde la FRF era înregistrată CS Conpet, iar finanţarea venea prin AFC Conpet. Iar elementul comun se numeşte avocatul Bogdan Filcea, pe care Virgil Guran l-a impus pentru realizarea actelor noului ACSM! A mai rezolvat un caz! Voi reveni asupra subiectului în măsura în care vor apărea noutăţi şi în măsura în care va dori cineva să lămurească situaţia, pentru că de complicat se ştie cine a făcut-o! Iara cum trebuie să se spună adevărul pentru că este vorba de bani publici!

11 comentarii:

  1. Inseamna ca vor sa ia bani de la Cosiliul Local, dar fara ca acesta sa fie implicat la echipa...(sa ia bani dar sa nu dea socoteala nimanui..interesanta optica!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. CSM CAMPINA NU ARE IDENTITATE SPORTIVA DL. SANDU....REZOLUTIE: RETROGRADATA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ciocu mic : vor juca in liga a 3-a cu vechea denumire .deoarece dura f. mult actele necesare pt inscrierea in noua denumire. voi cei care mai plangeti dupa unirea va spun doar atat :ciocu mic , aveti locuri libere la bobalna nr47

      Ștergere
    2. acolo sa te duci tu bai papagalule!!!

      Ștergere
  3. Primul pas a lui nistoroiu catre ploiesti. Nu cred ca m rezista , este singur care baga bani . Guran este apsent , doar vorba de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum sa vina ala care se batea cu pumnul in piept la sedintele CL ca ce club face el. De Fratila e vorba... Si sa explice ce inseamna porcaria asta! Ca e pe banii nostrii! Si porcaria si Fratila...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer va spun ca eu nu prea inteleg toate smecheriile si toata birocratia asta... Dar mi se pare extrem de suspect ca nimeni de la CSM sau ACSM nu vine sa explice de atata timp cinstit ci corect cm stau lucrurile. Nici prea corectul Guran, nici prea cinstitul Fratila, nimeni... Si atunci, cred ca sunt indreptatit sa cred ca e tot o cacealma pentru spalat bani. Publici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va mai amintiti ca la inceputul proiectului acestui ACSM domnul Neculai spunea ca nu crede in acest proiect si ca este sceptic? Erau unele voci care l-au combatut atunci. Iata ca a avut mare dreptate! Contestatarii de atunci au ramas acum fara glas?

    RăspundețiȘtergere
  7. un-an-dureaza-csm-atat-a-durat-toate-in-liga3

    RăspundețiȘtergere
  8. Mara sunt . Daca plange cineva dupa UNIREA . Plange pt ca a fost si va fi o echipa curata. Tu cel de sus cu ciocul mic ( adica tu dl Fratila) nu m-ai folosi jargoane de pe autostrada , m-ai bine apari ln fata oamenilor si dale o explicatie , ca sincer nici eu nu lnteleg si credema ma pricep m bine ca tine. Membru fondator este ACSM si la FRF este csm, este vorba de cum va fi finantata de la primarie csm ,atata timp cat membru fondator este acsm.

    RăspundețiȘtergere